Le pain francais, inget grovt!

Jag stör mig otroligt på caféet "Le pain Francais" för varje gång jag kommer dit och ska ta en frukost eller käka lunch så kollar jag först i den genomskinliga disken efter ett grovt alternativ på baguetten, utan att någon gång finna det. "Franskan" som det kallas är kännt för sina otroligt goda baguetter och det är därför det man vill testa när man är där. Men som sagt, det finns inga grova baguetter och det bästa de kan göra åt dig är ett olivbröd, men hallå det är inte grovt.

Jag älskar grovt bröd eftersom det mättar bättre och har mer smak. Ljust bröd har ingen smak och du är lika hungrig efteråt som innan. Jag frågar alltid när jag är där om det finns ett grovt alternativ och det säger alltid likadant "Nej tyvärr idag har vi inte fått något grovt bröd" Vafan, ni får det aldrig och jag är en ganska trogen kund.

Ni undrar nu säkert varför jag en går dit men det beror på deras utsökta kaffe, det är presskaffe och du kan välja att få mörk rost, det är helt underbart kaffe och jag sätter mig ofta där för att köpa bara just det. De hade tjänat mer på mig om de hade grovt bröd för då hade jag konsumerat mackor, för fyllningen i mackorna, den är det inget fel på. Den är fantastisk!


Le pain francais, ett favoritfik med god sallad men en stor tabbe med inga grova bröd!

André Wiktorsson

Kommentarer
Postat av: Anonym

Non, mon frère est un peu desolé ;)

2008-09-05 @ 18:57:06
Postat av: johanna

Håller med helt och hållet om det där med grovt bröd, man blir ju hungrig direkt efter en vanlig baguette. Det är samma sak i Frankrike, grovt bröd existerar inte för fransmännen.

2008-09-05 @ 23:45:04
URL: http://kaylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0