Bloggen har sweedat om som ni märker

Tjenare!

Jag sitter här på tåget mellan Göteborg och min kära hemstad Uddevalla för att senare ikväll/eftermiddag ska tala på MUF:s cafékväll. Det ska bli superkul och lärorikt eftersom det är första gången jag har hand om en cafékväll.

Dagen idag har varit ganska soft i skolväg då vi haft tre lektioner a 1.5 timme. Bland annnat samhällskunskap som jag tycker om starkt, även historia som jag blivit mycket mer intresserad av nu på gymnasiet, mycket tack vare våran härliga öärare Victor som jag tycker föreläser bra och gör så att man förstår.

Som ni märker på inläggen jag gör så har bloggen ändrat sig lite de senaste och handlar inte längre bara om mode utan också mycket om passioner i livet, politik, dagshändelser, åsikter och mycket mer. Detta tror jag beror på att jag hela tiden möter på nya ting och vill berätta om det istället för att vara helt insyltad på modet och vad kläderna betyder i mitt liv. Jag hoppas ni tycker bloggen fortfarande är intressant och att ni vill läsa vidare även i framtiden.

Självklart kommer modet spegla bloggen fortfarande men jag tycker det blir så tråkigt att både läsa och skriva om samma sak hela tiden, tycker ni inte?

Ikväll på bussen tillbaka till Götet ska ni få ett intressant inlägg, så keep in touch with WiktorMode.

André Wiktorsson

Kommentarer
Postat av: musslini

ah de ser ut som en fin bitch hehehee

2008-09-09 @ 17:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0