Bloggpaus

Tjenare!

Sitter hemma i Uddevalla och myser...

Jag tänkte meddela att jag kommer ta en paus i bloggandet i letande efter inspiration. Jag har mycket annat för mig just nu och känner att tiden och lusten för bloggen svalnar. Men stänga ner den ska jag inte göra. Den dagen jag bestämmer mig för att börja igen gör jag det stort och med bravur.

Tja så länge och ta väl hand om er där ute!

André Wiktorsson

Kör till med en scarf till skjortan!

God eftermiddag!

Du vill piffa upp dig lite en vardag utan att göra något ansträngande eller jobbigt alls, du vill sticka ut lite till istället för att bara ha den vanliga vita skjortan och den snygga pulloveren. Då har jag det bästa tipset till dig!

Du borde börjaa använda scarf ibland, inte alltid för då blir det inflation på det och det är aldrig bra som ni vet vid det här laget (ni som läst bloggen länge)
Kombinera den vita skjortan, den blåa eller svarta pullovern eller kanske den tjocka tröjan med en lite mer färgglad scarf, det är härligt snyggt och enormt stiligt!


Eton skjorta  (diamantskjortan) Pris: 250 000
Lika bra går det med en vanlig vit.Kashmir pullover Pris: varierat från 750 kr och uppåt.
 

++++++++++++++++++++++++Scarfs från Hermes, Pris: 2000 kr

The perfect match!

Jag älskar när jag ser sådant och ska snart inhanda en scarf tänkte jag.

André Wiktorsson


Bloggen har sweedat om som ni märker

Tjenare!

Jag sitter här på tåget mellan Göteborg och min kära hemstad Uddevalla för att senare ikväll/eftermiddag ska tala på MUF:s cafékväll. Det ska bli superkul och lärorikt eftersom det är första gången jag har hand om en cafékväll.

Dagen idag har varit ganska soft i skolväg då vi haft tre lektioner a 1.5 timme. Bland annnat samhällskunskap som jag tycker om starkt, även historia som jag blivit mycket mer intresserad av nu på gymnasiet, mycket tack vare våran härliga öärare Victor som jag tycker föreläser bra och gör så att man förstår.

Som ni märker på inläggen jag gör så har bloggen ändrat sig lite de senaste och handlar inte längre bara om mode utan också mycket om passioner i livet, politik, dagshändelser, åsikter och mycket mer. Detta tror jag beror på att jag hela tiden möter på nya ting och vill berätta om det istället för att vara helt insyltad på modet och vad kläderna betyder i mitt liv. Jag hoppas ni tycker bloggen fortfarande är intressant och att ni vill läsa vidare även i framtiden.

Självklart kommer modet spegla bloggen fortfarande men jag tycker det blir så tråkigt att både läsa och skriva om samma sak hela tiden, tycker ni inte?

Ikväll på bussen tillbaka till Götet ska ni få ett intressant inlägg, så keep in touch with WiktorMode.

André Wiktorsson

Härlig kväll ute igår

Tjenare!

Hur är läget med er där ute?

Jag är ledsen för dålig uppdatering men jag känner att tiden finns inte alltid där för bloggen tyvärr.

Igår var iallfall jag och Nicholas ute och hade riktigt trevligt. Det börja med att vi åkte bort till lägenheten för att packa av oss all packning och fräscha upp oss, sedan drog vi innåt stan och satte oss på "Lilla London" där vi bokat bord sen innan. Vi satte oss ner och blev ganska nertittade av servitrisen eftersom våran unga ålder inte speglades hos de andra gästerna. Det tyckte jag absolut inte om, vi betalar lika mycket för maten som de andra. Vi var heller inte nerklädda så vad hennes blick menade förstod jag inte, hon kanske bara var trött.

Maten var iallfall värd varenda krona. Jag käkade rödtunga med dillrullade färskpotatisar med mycket grönt till. Det var riktigt gott och skulle kunnat avsmakas igen.

Efter restaurangbesöket gick vi bortåt bergakungen där vi också träffade Bea.

Det var en riktigt trevlig kväll med en skön lirare till kompis.

André Wiktorsson

Le pain francais, inget grovt!

Jag stör mig otroligt på caféet "Le pain Francais" för varje gång jag kommer dit och ska ta en frukost eller käka lunch så kollar jag först i den genomskinliga disken efter ett grovt alternativ på baguetten, utan att någon gång finna det. "Franskan" som det kallas är kännt för sina otroligt goda baguetter och det är därför det man vill testa när man är där. Men som sagt, det finns inga grova baguetter och det bästa de kan göra åt dig är ett olivbröd, men hallå det är inte grovt.

Jag älskar grovt bröd eftersom det mättar bättre och har mer smak. Ljust bröd har ingen smak och du är lika hungrig efteråt som innan. Jag frågar alltid när jag är där om det finns ett grovt alternativ och det säger alltid likadant "Nej tyvärr idag har vi inte fått något grovt bröd" Vafan, ni får det aldrig och jag är en ganska trogen kund.

Ni undrar nu säkert varför jag en går dit men det beror på deras utsökta kaffe, det är presskaffe och du kan välja att få mörk rost, det är helt underbart kaffe och jag sätter mig ofta där för att köpa bara just det. De hade tjänat mer på mig om de hade grovt bröd för då hade jag konsumerat mackor, för fyllningen i mackorna, den är det inget fel på. Den är fantastisk!


Le pain francais, ett favoritfik med god sallad men en stor tabbe med inga grova bröd!

André Wiktorsson

Stockholm var bra.

God lunch alla läsare!

Jag sitter nu på skolan och har nyss skrivit klart min intervju som vi håller på med i skolan. Du ska intervjua en i klassen och sedan skriva ett reportage om denne. Riktigt kul tycker jag att det är att leka journalist ibland.

Ja igår kväll kom vi då hem från Stockholm där vi varit sedan i förrgår. Vi kom upp på onsdags eftermiddagen och åkte då direkt till konserthuset på hötorget där vi lyssnade på lite olika talare. Det var bland annat en som varit i Kina en månad och upplevet deras kultur, det var en som heter Malin Ewerlöf och är en föredetta löpare i svenska landslaget som som bäst kom 2:a i EM och sedan presenterades ambassadörena för Jensen i Stockholm.

Konserthuset på Hötorget


Efter detta tog vi bussen till JENSEN Södra borta på södermalm där vi tillbringade kvällen. Tyvärr var lärarna och rektorerna väldigt strikta på att vi bara fick vistas i skolområdet så det blev ingen kvällspromenad utåt hamnen utan vi fick socialisera oss med de andra eleverna på skolan. Jag hade helt okej trevligt och lite senare på kvällen träffade jag några andra ekonomielever från Göteborg som inte läser i samma klass, då blev det genast trevligare.

Dagen efter hålldes de årliga "JENSEN Spelen" på gärdet i Stockholm. Det var riktigt kul och våran klass kom tvåa över alla andra klasser i Sverige. Ekonomi D från Näckrosdammen kom 1:a och det var vi glada för.

Gärdet i Stockholm


Sedan var det bussresan hem igår, den blev trevligare än bussfärden upp och vid halv 11 stod vi på Götaplatsen igen.

Tack klassen för en trevlig resa med lite för hårda restriktioner av ledningen.

André Wiktorsson

Nu drar jag till Stockholm!

Det är tidig morgon, jag börjar med att säga godmorgon!

Om en och en halv timme ska jag befinna mig borta på götaplatsen för ta bussen tillsammans med våran klass SPE081C till våran härliga, fina och underbara huvudstad. Bussfärden kommer förmodligen ta 6 timmar och när vi kommer upp ska vi till konserthuset vid hötorget där ett program för alla oss jensen studenter i Sverige är planerat.

Vi ska lyssna på en rad talare och få göra lite olika saker, vi har inte fått reda på något mer egentligen. På kvällen blir det gemensam middag och olika aktiviteter på Jensen Stockholm Söder.


Detta kommer bli superkul! Det lovar jag och jag ska försöka binda kontakter med så många stockholmare, skåningar och uppläningar som det bara går
Nu ska jag dra mig och det kommer inte bli mycket bloggning nu under resan men jag kommer hem pigg och fräsch det lovar jag!

Ha de så bra!

André


Jensen Gymnasium Söder 


Skäm bort ditt ansikte

Tjenare!

Kommer nyss från staden där jag tog mig en tur in på NK och in på NK manlig depå. Älskar den avdelningen verkligen , den är super!

Något som jag tycker är viktigt att påpeka och syftet med detta inlägg är att fler män ska försöka förstå att hudvård är viktigt och att man inte ska vara rädd för att använda rengöring, ansiktmasker, dagkrämer, bronzerkräm och annat för få huden att se bättre ut och framförallt må bättre.

Du ska regelbundet tvätta, smörja in och ta hand om ditt ansikte för det är de du visar och folk kollar på först. Du som sitter där hemma och har tex acne. Ta dig ner till butiken, köp rengöring, dagkräm , någon ansiktsmask och annat för att få bort det för jag lovar att din önskan är det. Skippa allt som sägs om olika acne krämer, de bara torkar ut och gör huden torr och flammig. Kör hellre på regelbunden rengöring så kommer problemet inte vara ett problem längre.Vissa säger att det är tjejigt eller bögigt att ta hand om sin hud, till de säger jag bara att de verkligen ska ta sig en funderare över deras värderingar. Alla vill se så bra ut som möjligt och då är huden en stor del i det, varför skulle det vara fjolligt att göra sitt ansikte rent och fritt från acne och annat ovälkommet.

Idag har jag inhandlat 3 nya produkter:


Ansiktsmask från Dior, Jean Paul GAULTIER Fluid Bronzer, ShiSeido rengöring

Tre kanonprodukter som gör sitt jobb och som jag använder med glädje, för jag vill ha ett rent ansikte när jag gör min nästa affärsuppgörelse, det vill väll du med?

André Wiktorsson

Ska klippa mig idag!

Godmorgon!

Jag har nu vaknat precis, varför så här tidigt när jag börjar skolan vid halv ett kan man ju undra men jag har tid hos friösern klockan 09.45 så därför blev det tidig uppgång idag också.

Jag har tröttnat lite på min frisyr och tycker det börjar bli för långt. Kanske bara för att jag inte vet hur jag ska hantera det men isåfall får frisören bara klippa till det lite och göra det bättre, ska i vilket fall bli väldigt skönt!

Sedan börjar jag skolan vid 12.30 och idag har jag 3 lektioner, bland annat första franskaläraren och det ska bli roligt för jag gillar ämnet och läraren verkade vara trevlig och bra. Efter detta har jag redovisning i samhällskunskap om vårat grupparbete "en öde ö" och det arbetet har varit väldigt roligt. Nu är det bara redovisningen klar och det kommer säkert gå kanonbra!

Jag slutar idag runt 5 och då ska jag hem och börjar packa inför imorgon då vi åker till Stockholm med skolan. Jag ska även ut på spåret och löpa lite, det blir skönt!

Vi hörs senare!

André Wiktorsson


Jag ska tala på MUF.

Godmorgon!

Vaknat nu och sitter och äter en underbar frukost med Yoggi yoghurt och musli. Kaffet får jag skippa nu på morgonen eftersom vi har idrott nu om 2 timmar, inte skönt att träna på kaffe.
Senare idag har vi svenska och historia så det kommer bli kul fast vi slutar 5 idag och då kommer man vara riktigt slut förmodar jag.

Jag ska tala på MUF den 9:e september i Uddevalla och det kommer bli intressant, jag har tidigare inte hållt i en kväll på MUF men det kommer gå bra. Jag ska prata om de ni läser just nu, bloggen!
Jag ska berätta hur jag startade den, hur jag drivit den och vilka möjligheter det finns med den. Jag ska även prata om ung företagsamhet som jag är ytterst intresserad av och många i MUF därtill.
Nu ska jag snart ta mig till heden där idrotten håller hus.

André Wiktorsson


RSS 2.0