Tågmodet är något fint

God eftermiddag!

Jag sitter i skrivandets stund på tåget mellan Göteborg och Uddevalla. Det är väldigt skönt att koppla av lite på tåget med dator framför sig med Svd:s nyhetssida uppslagen samt göteborgsoperans hemsida. Det går i kulturtankar i mitt huvud. Jag älskar kultur och skulle vilja gå på ännu mer än vad jag idag gör. Har beställt biljetter till Romeo och Julia på operan i Maj. Ska bli fantastiskt kul!
Jag sitter som sagt på tåget påväg hem från skolveckan till lugna, ibland väldigt tråkiga och gråa Uddevalla. Allt är inte negativt men förstår mig inte på de som uttrycker sin kärlek till Uddevalla så djupt och säger att "de aldrig ska flytta därifrån"

Jag tycker väldigt mycket om tåg, det gör jag verkligen. För det första är det otroligt avkopplande och skönt att sitta i en precis perfekt uppvärmd kupé och njuta av landskapet som svissar förbi utanför och tryggheten som infinner sig är för mig viktig när jag reser. Jag gillar flyg väldigt mycket också eftersom jag är så otroligt faschinerad över hur de fungerar men ska jag välja mellan att åka tåg eller flyg till tex Stockholm väljer jag tget även om det kanske tar en extra tid gillar jag att slå sig ner i det lite bredare sätet, bläddra i morgonens tidning, sitta och småprata med den man åker med och efter en timme eller så går man till bistron och beställer en god kopp kaffe. Det är underbart och miljövänligt. Det där med miljön har fått mer betydelse de senaste, de märker man överallt. Även nu på Volvo då som gjort tabben att inte satsa så miljövänligt.

Jag gillar tåg att resa med och skulle inte tacka nej till en resa genom europa, till montenegro och italien. Bjud med mig någon?

André Wiktorsson

Kommentarer
Postat av: Karishma

jag glilar med tåg,det är lugnande och miljövänligt :))

2008-10-24 @ 19:35:24
Postat av: kvickan

sj är bara ännu ett exemempel på hur dålig staten är på att generera tjänster. Sälj det idag !

2008-10-29 @ 18:38:40
URL: http://elinsreflexioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0