Natten är ung men inte för mig

God kväll/natt !

Jag sitter här hemma i Uddevalla i vardagsrummet på ovanvåningen, lyssnar på Lars Winnerbäcks "Dunkla Rum" just nu och har det helt okej. Lite ensamt är det, jovisst men jag är ju sjuk, då bli man isolerad såklart.

Imorgon ska jag och min kära arbetskamrat Rufus åka ner till Göteborg ganska tidgt och kolla upp lite möjligheter inför våran uppstart av företaget. För er som inte vet så har jag och Rufus arbetat ett tag med vårt företag som nu snart ska registreras. Det har varit en jätte rolig och lärorik period med mycket kontakt med folk från hela världen som vi i framtiden ska importera av osv. Vi har fått gå på skatteverksmöte för att lära oss om all byrokrati som ska kunnas. Sverige är ett jävla byrokratiland måste jag säga, ojoj så mycket om olika skatter, deklaration, moms osv du måste kunna som egen företagare. Men men det är värt det. Får hoppas bara nu regeringen gör det lättare för entrepenörer att starta. Alla har inte lust/råd eller möjligheten att skaffa en revisor till sådant.

Jag och Rufus

Efter allt som ska göras imorgon i Göteborg blir det sushi på något gott ställe centralt i gbg och sedan drar vi eller bara jag beroende på vilken tid Rufus har hem till lägenheten. Så stannar jag där tills måndag, onödigt att vända hem imellan.

Heja Friheten! 

Kommentarer
Postat av: John

Ahaaaa, såg dig inte hos Cleo, antar det var för att du var sjuk ja.

2008-10-19 @ 00:44:38
URL: http://johngranlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0