Valvaka

Hej!

Sitter nu uppe mitt i natten för att vaka över valet i USA. Det är högintressant och McCain leder nu efter bara några få stater räknade även om Obama förmodligen vinner då alla opinionsundersökningar visat det. Vem vet och det är ju det som är roligt nu när vi här på kansliet på Avenyn i Göteborg har samlat oss. Vi i moderata ungdomsförbundet har samlats för att följa "ett historiskt val" som det påvistats som i media och vi har jätte trevligt! Folk är glada. De flesta är för McCain men vi har några Obama också. Härligt att folk tycker olika. Själv är jag extremt kluven då jag inte är hundra på vem jag egentligen håler på. McCains politik är i grunden den bättre tror jag med tanke på frihandeln och Irakkriget. Men Obama står för en förändring i ekonomin och större skattesänkningar för medelklassen men han vill däremot strama åt frihandeln, det gillar jag inte.

Aja vem vet, vi får se resultatet kommer väll runt 5 nu på morgonen. Vi väntar med spänning!

André Wiktorsson

Kommentarer
Postat av: John

Men man måste ju köra på Obama, han är för abort och könsneutrala äktenskap, det är viktigare än frihandel i mina ögon.

2008-11-07 @ 23:38:15
URL: http://johngranlund.blogg.se/
Postat av: John

Det är två lagar som säger emot varandra, en lag om jämlikhet och religionsfriheten. Men det är lite konservativt att endast tillåta heterosexuella äktenskap enligt mig. Det är lite som att säga till hbt att "ni får sitta där men inte här", och jag tror mer på ett jämlikt samhälle.

2008-11-09 @ 01:21:08
URL: http://johngranlund.blogg.se/
Postat av: John

För att tider förändras, förut ansågs det helt moraliskt rätt att stena ihjäl folk likaså var inte äktenskap könsneutrala. Tror det heter Zeitgeist om man ska sätta ett ord på det, jag tycker självklart kyrkan ska respekteras, men det ska inte gå så långt så den styr staten.

2008-11-09 @ 15:50:54
URL: http://johngranlund.blogg.se/
Postat av: John

I sverige ja.

2008-11-09 @ 17:34:35
URL: http://johngranlund.blogg.se/
Postat av: John

Ja, men diskussionen började med USA-valet. Men jag erkänner mig lite besegrad ;)

2008-11-09 @ 18:37:19
URL: http://johngranlund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo men McCain hade ju superbra idéer om Irakkriget. Varför inte menar jag? "Vi ska inte dra oss ur Irak utan stanna kvar där så länge som behövs. När vi ändå håller på ska vi gå in i Iran också."

Dessutom snackar du om mannen som ville ta bort poliserna från städerna för "de är en onödig utgift för staten och folk är så laglydiga ändå". You go! Bra åsikter (Y)

2008-11-14 @ 22:58:02
Postat av: Rut

Grym sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-05-07 @ 14:55:18
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0