Jag har världens bästa släkt!


Kära Farmor


Kusin Lisa, Jag och Anne-Line


Erik och Elisabeth spelar biljard


Marie-Louise och Far.


Jag älskar att umgås med familj och dess vänner. De bästa är när man kan kombinera det med släkten också. Idag har vi norska släkten på besök. Frank-Tore och Anne-line med familj och respektive. Kompisar till familjen är också här och stämningen är verkligen på topp. Vi år först en god bit mat som min kära mor hade tilllagat. Det var fillipinsk kycklinggryta och hemmagjord glass till efterrätt. Det har druckits gott vin och alla är på topphumör!

Det finns inget så gemensamt som släkten och vänner. Sådan kärlek upplever man inte alltid och jag trivs verkligen till hundra procent när de är här. Det ända som är tråkigt är att min sysslin Charlotte inte är med för hon är på arbejde och skole. Hon pluggar pedagogik och det är tufft i den här perioden.

Som sagt, familjen och släkten är dyrbar och den ska tas hand om. Ett gott exempel är min farmor. Hon ställde sig upp idag och sjöng en massa visor under middagen och höll låda och underhöll. Ändå har hon gått igenom ett antal tuffa operationer samt lider av diabetes och annat. Hon är verkligen stark som orkar med och till råga på allt också är den bästa försäljaren i Fars butik. 

I love Family!

Do you ?

André Wiktorsson 

Kommentarer
Postat av: maja larsson

HAHAHAHA TANTER TAR HENNE PÅ PATTEN SER DE UT SOM! haha ursäkta mig

2008-12-03 @ 18:10:38
Postat av: Wickan

Neh jag hatar min släkt..

2009-08-03 @ 18:14:30
Postat av: Linnea

håller med wickan. jag är släktens svarta får och alla underskattar mig. mina kusiner kan fan inte ens hälsa på mig:(

2009-08-03 @ 18:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0