Vilket märke är det bästa på skjorta?

God kväll! Jag mår ganska piss just nu, har feber och det är aldrig kul. Jag har nyss kommit hem från herrestad där det va en privatfest. Det var trevligt men jag pömsade ganska snabbt så jag ringde efter en taxi. Den tog mig hem och nu sitter jag här.

Jag tänkte tipsa om lite märken på skjortor som verkligen äger kvalitet och pondus.

1. ETON
Ja det är ju märket som du minst måste ha en skjorta av i ditt liv för det är lite över det vanliga. Eton är ett mycket känt märke men det kanske inte klingar någon klocka för er läsare, detta för att de främst går att få tag på Eton i utlandet. Men en välsorterad butik I huvudstaden eller i Göteborg kan också tänkas ha de. Eton med sin kvalitet slår många märken och eftersom de just bara inriktar sig på skjortor blir de extra bra. Jag ska vara ärlig och säga att jag själv inte äger någon men jag testade en på flygplatsen i Aten, den satt som ett smäck. Priset på en Eton går upp till över två tusenlappar.
image65
KVALITET; KVALITET!!

2. SOLID JEANS
Här har du ett budget märke som erkligen når upp till ganska hög nivå ändå. En skjorta från 400 kronor och passformen är bra och deras nya skjortor med kinakrage är riktigt heta! Jag ska själv köpa en. Dessa skjortor kan du hitta på Wani i Uddevalla eller om du inte bor här kan du finna de på NK eller i Femman huset i Göteborg.

3. GANT
Här har du ett märke som är gamalt och deras erfarenhet speglas av i speciellt skjortorna. De slår både Filippa K och Johan Lindeberg i pasform och kvalitet. Min Gant skjorta är rosa och den är mycket använd. Snygga detaljer och dekaler finns även på några utav skjortorna. Jag är mest nöjd med min Gant i garderoben, Det är säkert!
image64
Visst är den snygg!!!?

Detta är kvalitets skjortor som alltid fungerar och nu när jag börjat blogga om skjortor kommer ni självklart även få bildprov på några modeller. Det kommer däremot senare.

Ha nu en underbar natt och glöm inte att ställa om tiden.!

puss på er

--modebloggaren--

Skjortor är underbart!

Jag tänkte berätta lite om ledsagor man ska gå efter när du köper skjorta! För en skjorta är något av de tiligaste du kan bära både till vardags och fest.

Skjortor kräver sin egen design, design är inte bara en fråga om utseende med färger
och tyger. Design är funktion, rörelsevidd och praktiska detaljer.
Kombinationen funktion, design och kvalitet ger en bra skjorta.

Att välja rätt skjorta är otroligt viktigt, du behöver en som är bekväm,
samtidigt som de tål att tvättas ofta utan att förlora sin funktion.


Material.
Det ställs olika krav på tygets egenskaper en viktig del är att lyssna på
de som dagligen använder dessa plagg.
Genom ett nära samarbete med tygproducenter utvecklas
material som motsvarar de varierande krav som ställs.


Egen design.
Funktionella, bekväma och snygga plagg är resultatet av ett noggrant utvecklingsarbete.
Grunden finns i lång tradition, kunskap och samarbete med användarna.
Designavdelningar utvecklar och anpassar även kollektioner för företag
med speciella önskemål.


Kvalitet.
Det går inte att ta några genvägar för att uppnå en hög kvalitet.
Många produkter kan till utseendet likna varandra, men vid en närmare granskning
finns det stora skillnader.
Dessutom har man lagt till värderingar som funktion,
komfort och design.


Är det skillnad på bomull och bomull?

Absolut! Den första bomullen odlades för över 5000 år sedan.
En bomullsplanta behöver ett torrt klimat under växtperioden, men behöver otroligt image63
mycket vatten under sin viloperiod. Ett kilo bomull behöver ca ett ton vatten
vid odling. Bomull kan odlas från 30 grader sydlig bredd till 45 grader nordlig bredd.

Ju längre de utvunna bomullsfibrerna är, desto högre blir kvaliteten.
När man lagrar fibrer sorterade efter längd skiljer man på stapellängden i
långfibrig och kortfibrig bomull. De långa fibrerna måste vara mellan 3,0 och 3,6 mm.
Vid spinning av bomull fås fina, tunna och jämna garner av den långfibriga bomullen,
medan den kortfibriga bomullen ger grövre garner.

För att göra sköna skjortor används nästan enbart garner från långfibrig bomull.
Jag tänker nu också börja tipsa om mer och mer skjortor och detta var bara en start så du vet hur du ska leta efter den rätte skjortan. Olika modeller och typer kommer.

Tack för mig

Ha en underbar dag!

--modebloggaren--


Second hand äger!

Ja go eftermiddag alla läsare! Jag har idag jobbat och stått i i loppisen som vanligt och nu ska  det snart iväg och tränas. Det blir löpning idag riktigt gott!

Jag tänkte tipsa om det som så många tycker är äckligt, "fattigt" och allmänt dåligt, altså second hand. Jag älskar verkligen second hand över mycket annat och kan gå i timmar inne i en stor econd hand butik med bra urval. När du hittar ett plagg på secondhand blir du mycket gladare än om du hittar ett i en vanlig affär. Detta för att du vet att du nästan är ensam om just det plagget. Det är inte någon annan som går runt och bär på just de plagget du hittat. Sedan är det självklart billigt att handla på second hand och då tror många att "aa men det är bara för att de inte tar hand om kläderna och att de får in de gratis men där skulle jag vilja säga emot. De secondhand butikerna som är bra så som judits i Stockholm, myrorna eller emmaus tar mycket väl hand om deras kläder och olika slags plagg. De stryks, tvättas och viks ihop snyggt. Hur kan de då vara så billigt? jo för att just charmen inom second hand liggr mycket i ideelt arbete men också att det just är inlämnat till ett mycket bra pris.

Jag tex hittade en skjorta från ETON på Judit's i Stockholm, ordinarie pris är ungefär 2500 kr för en sådan fin skjorta men jag gav bara 350 kr. Jag var lyrisk efter det köpet!

image62

Jag ska även försöka ge er en hel del kläder från Second Hand här i bloggen. Det blir att dra ner till Göteborg och börja ragga!

Ha nu en underbar dag!

--modebloggaren--

Väskan luktar dyr!

Godkväll alla läsare!

Jag har haft en underbar dag men jobbande dag. Imorgon blir det lite lugnare då det blir festligt på kvällen.

Jag ska visa det jag håller på och "save money for" just nu. Den är helt otroligt snygg även om den inte sticker ut speciellt mycket och ingår såklart i Gucci:s basic kollektion. Priset avskräcker en ibland men fan att jag ska ha den!
I skolan med den och du är kung!

image61

priset ligger på 8114 kr men skönheten är fan värd de! Det är en väska du både kan hålla i handen och ha över axeln. Riktigt tuff är den! För övrigt finns den på ABCD i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Donationer mottages.

Ha  nu en helt underbar natt med eller utan mig!

--modebloggaren--

Klänningar som inte kostar skjortan!

Jobbet är avklarat och pengarna klirrar in, det är alltid lika gott när det gör de. Man känner sig direkt gladare och egen. Jag älskar pengar så är det, hoppas fler gör det. Det ska kanske inte vara någon hysteri över dem men vem tackar nej till pengar?, ingen, får ni kommentera och berätta varför isåfall.

Jag berätta om en gucciväska igår för farsan, han sa när du tjänar dina egna pengar så. Det gör jag redan. spara spara. Jag kommer visa väskan här på bloggen i senare inlägg också!


Ja över till vad jag tänkte visa er idag, Idag går knytet till tjejernas favör och ja menar vad är inte snyggare än en riktigt bra klänning?
Jag tänkte visa er två stycken pärlor  Det är en fortsättning på klänningar och det kommer komma fler, det är ett löfte. Jag har ju redan materialet så men vill dra ut på spänningen lite.


FILIPPA K
image55
Pris: 1200 kr

Här har vi en mycket genuin klänning som sticker ut, det får jag säga och på ett mycket postivt sätt, det lila som jag förövrigt älskar blandas med något grönt, mörkblått och vitt i bandet över midjan. En klänning som kan användas till vardags och till fest men jag måste ändå säga att det är en festklänning... med bravur!
Om det ska vara något till denna underbara klänning skulle jag rekomendera en kort kort jacka som kanske nyanserar grönt, inte vitt för då är vi inne i juletid igen. Hoppas jag får se någon bära denna klänning i vår. Du hittar denna på victorias arena i göteborg!

image57image58

image56
Pris: 299 kr

Här har vi en röd skönhet som andas glitter och glamour men som jag gärna skulle sätt på en tjej i skolan. Den ser exklusiv ut  men priset talar verkligen ett annat språk. 299 kr och du får en sådan här tuff klänning. Det är bra!
Så vill du vara lite rödare än vanligt i vår/sommar tycker jag detta är ditt val för då behöver inte plånboken tunnas allt för mycket heller och den sköna känslan av att ha pengar kvarstår!
Du hittar denna på victoria of sweden!image59
Pris: okänt

Mycket sexig klänning som slår en jävla massa! Oj vad snygg den blir mot en brun hud. Jag kan tyvärr inte säga varifrån den kommer. Men hittar du den så säg till mig så ska jag fixa de.
ojoj!image60Pris: 1907 kr

En riktigt sommarklänning med fräckt blomstermönster. Den är lite dyrare än de andra klänningarna men den är också från Carson dress. Som ni ser på bilden är inte modellen speciellt brun och det behövs heller inte till denna klänning men klart att det är snyggt med en brun hy.
Denna ska bara bäras när det är riktigt varmt och inte tillsammans med någon jacka eller så.

Som sagt mycket mer kommer och materialet finns redan i min burk


Ja , det är fredagkväll, let's dance på tv:n, jag ska iväg och träna och regnet pyr utanför. Kan man bli gladare? Ja menar snön är påväg bort!!

Ha en underbar kväll nu underbara läsare!


--modebloggaren--

God morgon!:D

God morgon god morgon, hoppas natten har varit underbar, med eller utan sömn.
Jag har en hel del att bjuda på här idag men nu kallar tyvärr jobbet och något inlägg hinns det inte att börja arbeta med. Jag hoppas det är okej och inlägget kommer publiceras ungefär vid 7 ikväll.

Då bjuder jag på två stycken riktigt fina klänningar, en lite dyrare och en budget.

så keep in touch!

Ha en underbar dag nu!

--modebloggaren-- 
GBG bjöd på många pärlor, här är något av de manliga.

Ja nu är träningen avklarad och lite av materialet som införskaffades i Göteborg ska jag nu visa, Idag blir det lite för män. Jag fick väldigt mycket inspiration i Göteborg verkligen och jag bjuder på det bästa!

image50
Pris: Byxa 1100 kr, t-shirt 700 kr, cardigan 1000 kr

Ja allt är från Filippa K, så är det, Jag älskar det och det tror jag många andra också gör. Den perfekta matchningen med det lila och avskärmningen med de gråa i cardiganen. Detta är en outfit som inte är allt för dyr och den ser förbannat bra ut! Byxorna har jag tidigare visat på en modell och här är de igen! De som köper dem får berätta det för mig! De som du kan skippa om du är sugen är isåfall cardiganen. Detta är hittat och nästan köpt på Victorias Arena på Kungsgatan. För övrigt myket bra affär!


image51
Pris: Stickad tröja 1100 kr, korta shorts 599 kr

Detta är från Björn Borg och visst är det coolt?, okej shortsen är kanske i kortaste laget men jag tror de fungerar bra ändå, dem är sjukt coola på iallafall!  Väldigt mycket seglarkänslar över dem! Tänk dig på segelbåten med dessa korta shorts och en stickad tröja när det är lite halvljumet utanför smögen, du är så inne då!


image52image53Kolla in skönheten Från Gucci! Bältet är verkligen av snyggaste slaget. Tyvärr är det ju ofta så att deras bälten ofta passar ihop till deras egna kläder och en outfit från Gucci har inte alla råd med. Detta bälte ligger på 2000 kr och jag ska säga att det är värt de!, spänsten och framryckningen i det är oslagbar och till ett par vita byxor/shorts är det ju en fullträff! Denna fanns inne på ABCD i Göteborg, där de faktiskt tillät mig att fota, Mycket trevligt av dem!


Detta är verkligen bara en lite smakbit på vad som hittades i Sveriges stad utåt idag. En fantastisk dag som faktiskt fick påverkan på mig och mitt kommande bloggande!

Jag hoppas ni gillade den smygande starten;) jag kan avslöja att det blev en hel del till er tjejer som tittar, Det kommer!


--modebloggaren--

Hejsan hejsan!

Jag är nu nyss hemkommen från göteborg och jag har väldigt mycket bra att bjuda på men jag måste iväg och träna först.
Hoppas verkligen ni går in och tittar senare iväll runt halv 11. Ni vill inte missa det!

Ha en underbar kväll tills dess!

---modebloggaren---
 

image49

Tidig morgon.

Ja det är vad de är just nu och här sitter jag och ska snart hoppa in i duschen.
Det bär snart av tilll GBG och det ska bli riktigt kul må jag säga.

En kaffe nu får de allt bli för att vakna till lite. et blir inget bloggande på hela dagen fören jag kommer hem och då ska jag bjuda på något alldeles extra!

Den som väntar på något gott... väntar aldrig för länge

Ha nu en underbar dag vart i svergie du än är och du... keep in touch

---modebloggaren---

WiktorMode presents NicholasLundh

Tja alla WiktorModes läsare,

Fick höra att ca 335 personer hade kollat in sidan.
Idag har jag fått förtroende att gästblogga om hiphop,  och det är lite halvt länkat till min Hiphop-blogg som ni kan hitta @ http://www.nicholaslundh.blogg.se/ .

Idag är det hiphop outfits som gäller och mina grymmaste exempel är Adam Tensta ( of course) och Pharrell.

Vi börjar med Adam Tensta , förortsrapparen som kör sin stil -och istället för att kalla alla han ser "motherfucker" så berättar han om sitt liv tillsammans med några schyssta elektro-beat. Råder Starkt till att lyssna in hans nya singel Before U Know It.

image41

Kolla in Adam här..

Vita byxor ( märke okänt) med ett svart spänne. Han kör även med Svart T-shirt med ett grymt hett tryck i vitt och rosa text. För att verkligen sätta pricken över i:et så har en rosa utvecklad bandana (?) och svart keps. Klockrent!
Nicko says : 5 av 5 !

Adam Tensta kör stora tröjor med heta tryck på. Det är helt rätt!  Är det  ngt som är hett inom hiphop så är det hela tryck som täcker upp mycket av tröjan. Jag hoppas det fortsätter så och att dom enkelfärgade XXXXXXXXXXXL t-shirtarna försvinner.Sen har vi Pharrell .. image42


André
  kan nog hålla med om att den lila tröjan är het iaf ;) .

Pharrell är känd för att ha en mycket blandad klädstil. Men en härlig klädstil med många olika färger som (nästan) alltid matchar. Här syns han vid Victoria's Secret, så dagen till ära har han till och med slips och skjorta under.


Pris på  kläder som båda dessa artister har är för mig okänt och med tanke på hur rika dom är så vet dom inte heller om det säkert..Jag ska även passa på att tipsa om 2 snygga t-shirtar som inte kostar mer än 200 respektive 125 kr styck :


image43

T-shirt från Jack & Jones och egna märket Eco. Kostar ca 200 kr men är värd pengarna. Den gröna färgen är riktigt het och det säger jag inte bara för att det är min tröja utan för att den verkligen är det.
image46

Även " new york , tokyo , london och berlin" tröjan är het. Stora tryck anser jag som sagt inne nu. Vill ni se den bästa av tröjorna så titta in i min blogg och under  rubriken" ye-ye-yeah" så ser ni den snyggaste tröjan.Det var allt för den här gången. Tackar dre för att jag fick gästblogga och som sagt gillar ni hiphop och dess outfits titta gärna in i http://www.nicholaslundh.blogg.se/ och säg vad ni tycker

" skriv en kommentar , Holla at your boy"  :D


stadsvandring!

God morgon! god morgon kära readers.

Jag sitter här nu och ska snart ut på stadsvandring. Material till bloggen ska inskaffas och även gästbloggningen som jag berättade om igår kommer självklart äga rum senare idag, Det blir något ni inte vill missa kan jag lova!

Ni som inte vet så kommer gästbloggningen handla om Hip hop outfits och det är inte mina åsikter men bloggaren är duktig och jag kommer säkerligen tycka om det han gör.

Kommentera gärna!

Jag kommer självklart med ett inlägg senare också. så keep in touch!

Ha en underbar dag!

---modebloggaren---

Gästbloggning!

Ja nu sitter jag här och har precis fått klart med en gästbloggare imorn. Väldigt kul!

Han kommer att tipsa om Hip Hop outfits och det är ju jätte kul även om det absolut inte håller sig till min stil så får ni även ett smakprov på det här. Hoppas ni uppskattar de. Kommentera och säg vad ni tycker.

Om ni ska kommentera är det jätte kul om ni skriver epostadress så man kan höra av sig till er och diskutera.

Gästbloggaren heter Nicholas och kommer bjuda på sitt bästa!

Längta tills imon!

Ha en underbar natt!

Skräddaren äger!

Amen tjenare! ännu en underbar dag i mitt liv är snart averkad, Jag vaknade sent eftersom natten blev lång och dagen tillbringades med tom, klara och evelina:D

Jag tänkte hissa skräddaren idag, han är en man/arbetare som kan förändra ett helt plagg så det blir unikt. Jag menar vad är inte roligare än att gå runt i ett plagg som du vet att ingen annan på hela jorden har.
Det är nog personligt tycke det roligaste som kan hända.


Om du tex har en skjorta som är lite för stor i midjan och lite för långa armar går du till skräddaren och han fixar det med sina mått. Men för att få den unik då så kan du tillsätta tex dina initialer i ärmen, eller sy på en sömm i någon annan färg som passar sig till tyget. Du kan göra om den helt om du skulle vilja det, så den blir DIN!

Passformen som jag nämnde där uppe är ju något som är mycket viktigt och det fixar skräddaren utan problem och till en billig peng. När du har köpt balkostymen eller klänningen och ärmen på kavajen är lite för lång ser hela kavajen för stor ut, det fixar du lätt hos skräddaren med några stygn och avklippning, saker du måste tänka på för kommer du i en för "stor" kavaj blir du tittad på, Har han lånats farsans gamla eller? 

image40

Jag skulle verkligen vilja hissa skräddaren, mer tips om vad du kan göra hos honom kommer absolut läggas upp här. Skräddare är mycket, mycket duktiga på sitt arbete.

Ha en underbar kväll!

---modebloggaren---


Smakprov på klänningar, sommaren är snart här!

Jag hoppas inte detta låter dumt men detta är bara en förhandstitt på vad som komma skall och det jag visar nu på Filippas egna modeller kommer jag försöka få på egna bilder senare i veckan. Såklart kommer även fler klänningar men dessa har jag även sätt live och de är riktigt fabilous!

Sen är väll ingen hemlighet att jag gillar lila och gult, hoppas de smittar av sig på er!


image37
Pris: jag återkommer

Som sagt bara en förhandstitt jag fått tag på och real foton kommer snarast. Men vad sägs? klänningen är inte mycket lik en vanlig klänning men så snygg den är! Lätt att bära också.

image38

Pris: Jag återkommer

Lila, lila och åter lila.
Visst är den riktigt fin, den är ju från Filippa, det borde väll säga allt.
Real foton kommer som sagt


Detta var ett smakprov på en liten liten bit av vad som kommer i klänningar till er tjejer som läser, tror att ni är en del. Såklart kommer jag att ragga upp kvinnliga modeller till "dress shotings"

Tack för mig ikväll

Ni förgyller min dag!

---Modebloggaren---

Röd outfit fungerar faktiskt!

Gokväll alla läsare!

Idag har jag varit med evelina och vart på torp. det var riktigt mysigt. Vi hittade en del men något köpt blev det inte. Jag har lite rött från igår däremot att visa er!

image31
Pris: shorts 899 kr, cardigan 800 kr, väska 500 kr

Här har jag en mycket snygg röd outfit som jag tror inte många kan hålla sig för. Shortsen och cardiganen är från Ralph Lauren och väskan från Fred Perry. Shortsen är av en ganska kort modell och verkligen jätte schyssta. Jag funderar på de själv, när då Ralph har gjort de blir man ju bara mer sugen. hans kläder har kvalitet! Väskan är mycket snygg och gör en del av outfiten i sin helhet. Hela klädpaketet går på 2200 kr och det är de värt.
Färgerna går ihop med varandra och prickar mitt i prick!!

image33


Hoppas detta gav lite inspiration i matchning av kläder, det är något jag gillar skarpt när tröja och byxa går ihop med varandra och gör sig i en hel outfit.

Imorn kommer ett nytt fräsht inlägg. kommentera gärna längst ner på sidan!

Ha en underbar kväll!

---modebloggaren---


Rött kommer i eftermiddag!

God morgon God morgon!      image30

Jag har nyss vaknat och tänkte precis gå ner och hämta dagens frukost som består av att glas brämhults och en tallrik fil och flingor.

Senare idag på eftermiddagen kommer ett inlägg där jag redan nu kan avslöja att det blir en del rött. En riktigt snygg match med den röda kulören. Ett par shors som jag ska visa er är ett riktigt kap!

Jag förväntar mig er att kolla in senare idag för det vill ni inte missa!!

RÖTT  image29

Ha en underbar dag!

---modebloggaren---

Jag älskar Acne!

ja inte sådan acne som du nu kanske tror men jeans märket acne skulle jag vilja credda lite extra tack vare deras riktigt sköna jeans med knivskarpa former! Bild på ett par kommer längre ner.

Jag var alltså på shoppingtur idag fast jag shoppade inget men hittade mycket snyggt.som ligger på köplistan nu.

image25
pris: 398 kr

Här har vi jackan som jag visade för en vecka sedan. Den var inte alls lika snygg på tycker jag men gillar man modellen så kan man allt punga ut med 400 spänn. Den finns på HM

image26

Pris: 1300 kr

Låt mig presentera skönheten från acne. Jag föll för dem direkt och det av vissa anledningar, dels är dem bara snygga överlag, för de andra är passformen riktigt bra och tät och det känns som en byxa från dolce gabbana, för det tredje är byxan somrig med sin ljusa färg och för det fjärde så är priset inte alls farligt!

image28

Resten av sakerna jag hittade kommer i ett senare inlägg! Jag kan bara förvarna om ett par riktigt heta shorts från Ralph Lauren,  Jag berättar mer om dem.

Ha en underbar kväll!:D

---modebloggaren---

Ut på fotografering idag!

God morgon alla läsare!

Jag vaknade för en halvtimme sen och är verkligen på topphumör idag! hoppas ni mår lika bra som mig.
Idag är det bloggjobbande som gäller och kameran ska med ut på shoppingtur, får se om jag hittar något eller om det bara blir fotograferade outfiter men en sak är säker och det är att ni får det serverat i eftermiddag/kväll med extra mos på!

Vänta er jeans och lite andra sommar kläder!

Ha en underbar dag!:D

---modebloggaren---

Rakningen är important!

Gokväll tjo tjolahoppsan:D

Hoppas allt är bra med mina läsare. jag mår toppen. Jag har precis vart inne och rakat av mustachbildningen och tänkte ge lite tips för bästa shavningen.

1. skölj av ansiktet med ljummet vatten


2. stryk på lagom mycket raklödder och stryk ut det jämt över ansiktet, absolut inte för mycket, hellre för lite.
image19

3. Ta fram din/ditt vassa rakblad/maskin och stryk mycket lugnt och känslosamt över huden. En härlig sträv känsla ska mjukna bort

image18
4. skölj av ansiktet med kallt vatten så att porerna stänger sig och du inte får massa skit in i huden.

image20
5. dutta ansiktet i en handduk mjukt. OBS att handuken verkligen är ren!

image21


6. stryk på med måtta after shave som passar din personliga lukt


image22

7. KLAR! gå ut och gläns! precis som vår modeguru Karl Lagerfeldt!

image23


Ha en trevlig shavening nu:D


---Modebloggaren---


Sommarens outfit!

  Härlig kväll igår var det , maten var utsökt!

Idag har solen ännu en gång denna veckan tittat fram och det är alltid lika skönt. Jag strosade som vanligt på stan men hittade inget utan promotade bara denna blogg.

I sommar, ja vad ska du ha på dig? Vad ska bli den där outfiten som alla kollar efter dig och mumlar om dina enormt fina kläder. Det brukar i sådana här fall vara något som sticker ut och som alla inte har och jag tänkt visa er ett provsmak på vad som iallfall kommer bli mina byxor i sommar. Dessa tillsammans med lite sköna tröjjor och skjortor och jag känner mig sommrig!

image16

Här har vi mina gula jeans tillsammans med en skjorta. Jag personligen måste säga att jag älskar byxorna mer än mycket annat och de kommer bli välanvända i sommar. Färgen är skrikig och behöver därför en avmattning i överdelen. Så köp inte en stark udda färg och kombinera med en lika skrikig t-shirt, isåfall får det verkligen passa. Vart dessa är köpta vill jag ej berätta.
 obs att byxorna är i fulllängd och det bara är jag som har vikt upp de.

image17

Här har vi ett gott bevis på att även i sensommaren eller under en sommarnatt när graderna vänder neråt en bit, fungerar byxorna bra med en vanlig stickad tröja. Du kan även kavla upp denna stickade tröjan och tillsammans med ett par byxor i udda färg så sitter det som ett smack! Det kan jag lova.Hoppas detta gav lite inspiration till köpet av sommarens outfit. Strunta i vilka färger/modeller som är inne och köp bara det du passar i och som du självklart tycker är snyggt, då trivs du absolut bäst!


Soomaren är ljus och färger får ta plats!

Nu vankas det bjudning. Ta en titt i kväll! ett bra inlägg väntas!

Ha nu en underbar påsk!

--- modebloggaren ---

kvalitet är A och O!

Idag hade jag tänkt berätta lite hur du kollar kvaliteten på jeans, för det är mycket viktigt.

Tyget är mycket viktigt och de flesta jeans använder sig av tekniken Denim och det är inget fel på det, men vill du ha ett par som har ännu högre kvalitet ska du leta efter jenas som är sydda med tekniken selvege som på svenska kallas stadkant. Du hittar selvegen innanför byxbenet och trådarna är ofta i rött eller vitt.

När du letar kvalitet jeans ska du kolla upp så att knapphål, knappar, och etiketter är handsydda. Det andra brukar vara sytt på maskin.

Sömmarna är också mycket viktigt och trådarna ska absolut vara av samma kvalitet som jeansen. I grenen och längs sidan av benet  är det viktigt att det är trippelsömm för att jeansen ska hålla på bästa möjliga sätt.

Knapparna ska vara av koppar helst. Det tyder på kvalitet jeans.

Är du ute efter riktiga kvalitet jeans så måste jag ändå säga att prislappen har en stor betydelse och ett par jeans över 1500 kr är mer slitstarka än ett par under 800 kronor.

Några märken jag måste rekomendera är ACNE, LEVI'S och SEVEN. Dessa märken gör jeans som sticker ut och håller sig i mycket bra kvalitet!

Imorgon kommer jag med en jeans special till män.
Det kommer bli hejdundrande bra kan jag lova!

Ha en underbar dag

---modebloggaren---

Filippa k, modet är genuint.

Jag har spenderat mycket tid inne på "Wani" nu i två dagar och affären som jag först inte trodde skulle vara speciellt bra har omvänt mig helt totalt. Det finns riktigt heta grejer där inne och både för tjejjer och killar. Butiksexpediten är riktigt trevlig också så det är absolut värt ett besök!

image15


Idag har jag stött på något otroligt fint. Jag hade först tänkt att inte visa det för jag är själv inne på den. Jag fick fotat mig själv i outfiten och spara fan en til mig nu.
image2
Pris: 2899 kr

Filippa k som ni säkert ser, Den är helt otroligt snygg och varför jag lägger upp den här vet jag inte.
Jag är för snäll. Det finns ett fåtal. Men i vår är den bäst och då menar jag bäst! Och hela jackan gör nästan en hel outfit för sig själv.  "Wani" är butiken

image4

image12image13

Pris: 1295 kr byxor i samma mönster finns , pris osäkert men lågt.

En riktigt snygg kavaj från Selected, ett märke som brukar hålla bra priser, även denna gången.
Den har likheter med Guccis senaste såklart och det är ju inte fel. Passformen runt midjan är otroligt bra och över axlarna passar den som smör. Ärmarna var lite för långa på mig men det är lätt fixat hos skräddaren.
Även denna hittade jag hos Wani i staden Uddevalla.
image5
pris: 399 kr


image14
Fin sommarskjorta från Solid jeans. Mycket dålig bild men skjortan är utstående läcker. Med sin kinakrage och korta ärmar är den perfekt till grillningen i sommar. När det kallnar behöver du bara sätta på dig en vanlig svart blank jacka som även en sådan finns hos Wani att tillgå. Den är från G-star och tillsammans är du ett smäck i sommar.
image6
Pris: 649 kr

Dessa köptes av mig idag, jag är mycket nöjd för mina vita vårskor. Det är Björn borg och köptes på Wani. Den gräddvita färgen tilltalar mig stort.

image7
skärp pris: 199 kr
Här har jag mitt nya skärp på mig som jag köpt på Wani också. Det är sjukt snyggt men jag har fått en idé om att byta ut det guldiga spännet mot ett i silver hos skomakaren så det ska jag göra. Det kommer passa till mycket mer då. De rosa byxorna är bara en parantes och är från Filippa K, köpta förra sommaren.


Hoppas detta gav lite inspirationer till er. Detta är saker som jag själv älskar!

Ha en underbar dag!    
  

Välkommen!!

Välkommen till det nya fräscha namnet!

Bara namnet visar ju hur bra bloggen i framtiden kommer att blir!
Jag har massa planer och redan ikväll komemr jag visa bilder på mig själv i några olika outfiter.

Nästa inlägg är snyggt genomarbetat och kommer i publicering runt midnatt.

Tack så länge

--- Modebloggaren ---


Tjejjer i jeans : )


God kväll alla läsare!

Jag har idag tagit en tur på stan och kollat in vad butikerna i Uddevalla hade att erbjuda. Det var en del faktiskt och en skjorta från Gabba är nu undanlagd. Den har en sådan här kina krage som är otroligt snyggt. Det gör den mer ledig och looken blir perfekt!

Jag har funderat en hel del över bloggen nu och jag har funderingar på att begränsa den till mer mode för män. Det är de jag kan bäst och som jag har mest åsikter och smak på. Sedan är det också så att modebloggar för män inte förekommer allt för ofta och jag vet att denna bloggen med hjälp av folk där ute kommer bli stor och mycket bra. Jag ska göra den unik. Däremot skulle det vara jätte kul om någon hörde av sig till mig och var intresserad av att driva modeblogg för tjejjer vid sidan av denna, kanske på samma bloggnamn eller som en "granne. Kontakta mig via en kommentar här under eller på msn.
Jag har nu börjat bygga upp denna och har redan många unika besökare varje dag, det är en bra början så hör av er om ngn är intresserad.

Nu idag hade jag ändå tänkt att visa några jeans / shorts till er tjejjer som verkligen är aktuella i sommar.

image47image48
pris: 350 kr

mycket snygga jeans shorts från Levi's till dig som gillar tajt!  Fungerar perfekt till sommaren.

image49
pris: 700 kr

Ännu ett par från Levi's. Dessa är av vanlig modell och som är ordentligt snygga!
svart kanske inte är en sommarfärg men när det gäller Levi's spelar det ingen roll.


image50
pris: 900 kr

Dessa är från Seven och som ni ser är de rejält utsvängda, det är inne i vår men inte bara därför visar jag de tiller utan också för att på rätt person kan dem bli rejält sexiga!image52
pris: 1100

Detta är något av det sexigaste jag har sett! Miss sixty gör för det mesta snygga jeans men dessa tar priset.
Hade jag vid detta tillfälle haft flickvän hade jag lätt köpt dessa i present. Dem är kanonläckra!
En tajt topp till detta som inte bryter sig allt för mycket och du är gud i sommar!

image53
pris: 1000 kr

Dessa även från Seven. Oj vad sjukt fina de ä. Med sina ändå relativt höga midja och väldigt fräcka detaljer som repet om man knyter för dessa shorts underbara. De är perfekta på segelbåten, till stranden eller som vanliga finshorts. Den som känner att de passar dem, köp dem!

Tack för mig!

Ha en underbar kväll och kommentera mycket gärna!


 ---- Modebloggaren André ----

Du kan inte köpa dig en stil!


Det är ett mycket viktigt budskap som du måste tänka på när du är och handlar kläder eller när du står där och funderar mellan den dyra Eton skjortan eller budget alternativet Gabba. Det jag vill säga är att det är inte det plagget kostar eller vem som har gjort det som alltid spelar roll. Jag skulle säga att det som spelar roll
är det som passar på just dig och som gör att du framhäver dina former på bästa sätt.
Så när du går i affären, kombinera det som ärsnyggt enligt din smak. Det finns alldeles för många som lyssnar på sina vänner eller går efter vad andra har. 

image46

                                                               
Bygg din egna stil!Som ett exempel för mig själv så passar jag inte i allt för tajta byxor och kör därför en del som är tajta men inte slimmade. Jag köper sådana som bli tajtare ju längre dem går eller som är halvtajta över hela benen.
Du måste tänka på din egen kroppsform och inte din kompis.

  Ett par bagy byxor passar inte till alla. Så är har du inte kriterierna enligt dig själv att ha bagy ska du inte      envisas med de bara för att det är snyggt på någon annan.

  Jag bor i en liten stad och möter på alldeles för lite skillnader i klädstilar här. När ett par "snygga" jeans   kommer som faktiskt kan vara snygga har senare hela staden dessa, även om de för de första bara passar på hälften av dessa bärare och för de andra , just fenomenet att alla har dem!

image44VAR UNIK I DIG SJÄLV!

---- Modebloggaren ----Påsken kommer!HojHoj!
väntat på detta hela dagen, att komma hem och koppla av till lite bloggskrivande.
Och idag är ju en lite speciell dag också för jag ska göra min hiss och diss lista, idag är det om klädstilar och klädmode.

Dagen i skolan var intensiv men kort och biologiprovet som jag farade över gick bättre än väntat, Det blir nog VG.
Jag Pea (Andreas Sävland) och Fredrik har nu börjat planera inför fredagen då vi ska ha bjudning hemma hos Andreas. Det blir Fläskfilé med något gott tillbehör och gästlistan börjar fyllas.

Till listorna, hoppas dem inte upprör er allt för mycket:
Hissen!
1. Lila kläder, Det är så otroligt snyggt just nu! lila har inte varit speciellt vanligt och jag har inte upptäckt det image42fören nu, men vilken överaskning det blev! Jag är själv inne just nu på att köpa de lila byxorna från Filippa K och en och annan lila t-shirt kan jag lova att de kommer finnas i min garderob inom den snaraste framtiden.

2. Starka, udda färger över huvud taget är poplärt och jäkligt snyggt just nu! Vi går mot ljuare tider och det ska märkas på kläderna man bär. En tröjja med massa olika slags starka och udda färger som egentligen inte har någon cymetri kan bli riktigt snyggt!

3. Utvängda jeans. Ni tjejjer som läser och är ute efter att skaffa nya jeans, inhandla ett par utsvängda nere vid fötterna. Det är supperträndigt just nu och snyggt om inte annat. Ett par ljusa skulle jag rekomendera. Det är ju snart sommar!

image41

Dissen:

1. Hip hop kepsar med platt skärm, ja ni vet vad jag menar, sådana där spm alla i hela sverige har på snedden och bakofram och diagonalt och hela köret. De är så fula! Dem täcker bara ansiktet och frisyren som inte går att styla med en keps. De som passar i dessa kepsar är de som har hip hop kläder i övrigt och inte dem som går i sina vanliga snygga acne jeans och en cardigan. 
Ta av er hiphop kepsarna!, kör en ordinär trucker istället.

2. Måste bara en en gång säga att folk slutar köpa evisu byxor med oändligt stora tryck på. De bara förstör och är inte charmigt någon stans. Har inte hört någon förutom de som har dem som tycker de är snygga.

image433. sockarna instoppade i jeansen. snälla bara ta ur sockarna ur jeansen eller byxorna. Det ser fruktansvärt dåligt ut, ungefär som man vill visa sockarna framför sina snygga jeans.

Lite hissande och dissande från mig. ikväll kommer ett magasin med byxor till tjejjer, främst jeans.

tack så länge!

modebloggaren 

Stressig men givande dag!


Hallå alla mina läsare!
Hoppas ni har haft en underbar dag och nu sitter och förhoppningsvis ska njuta av lite ögongodis här hos mig.

Måte börja med en för härlig bild på mig och Carl på stämman.

image36

Jag har en Gant tröjja på mig med whyred slips och ett par cheapmonday byxor.

Sjukt kul helg var det!Nu kommer vi till något jag måste ta och kalla ögon godis. Jag såg detta paret på en person i fredags
och det var verkligen dösnyggt!
oranget är också färgen i vår/sommar så take a look!

Pris: Ca 400 kr

 


image37  image40                       image39                                       
Pris: 149 kr
En mycket fin prisvärd piké som passar perfekt till de oranga byxorna.
Denna finns på HM och finns i tre andra färger men min personliga åsikt är att denna färgen är snyggast.


Tack för mig!Imorgon väntas en hiss och diss lista ifrån mig och det komemr denan gången handla om klädstilar som är inne och ute.

Kolla in imorgon, annars missar ni något superbra!!

Ha en underbar kväll!

André Wiktorsson --- modebloggaren

Varmare väder kräver en snygg t-shirt!


God eftermiddag! Jag sitter här nu nyss hemkommen från plugget och är ganska stressad.
Idag ska jag hinna med förutom att skriva blogg till er träna, gå på muf uddevalla styrelsemöte klockan halv 6 och sedan plugga lite. Det blir en hektiskt dag idag!

Snön ligger fortfarande kvar men jag skulle nästan säga att t-shirt väder börjar närma sig ändå. Jag gick tex i t-shirt mellan byggnaderna idag i skolan och det var bara skönt.
Och ja menar nu när t-shirtarna kommer att visas mer måste de ju se bra ut också så jag tänkte tipsa er om två stycken riktigt fräscha och billiga t-shirtar.

image31
Pris: 150 kr

Ja det är cheap monday som många av er kanske ser. Den är unik i sitt slag tycker jag
och är perfekt till vad som helst. Kanske bäst till ett par bagy jeans om du köper den i
oversize. Köper du en tajtare modell fungerar den till allt.
T-shirten är väldigt internationell och det är ju skönt! 

                                                                                                                                                                             image32
                                                                                   Pris: 199 kr
Här har vi en lila skitsnygg t-shirt som konstigt nog är hittad på Jack and Jones.
Jag är ju ett stort fan av lila sker och älskar denna med!
Vad ska man säga mer, köp den! 
den har bra pris! 


image33
pris: 370 kr

Här har vi en tuff topp som passar till våren.
Denna finns på http://www.nelly.se/ och trycket är ju bara så fräckt

                                                                                                                                                                                                                                                                           image34     
Pris: 349 kr
Fräckt tryck!
http://www.nelly.se/

image35
Pris: 898 kr

Mycket fin grå topp från ICHI!
Det var lite toppar och t-shirtar från mig idag. Ikväll senare kommer jag visa ett par riktigt heta byxor! missa verkligen inte det!

Ska på möte nu, ha en underbar dag/kväll!

André Wiktorsson

modebloggaren

God eftermiddag! Jag sitter här nu nyss hemkommen från plugget och är ganska stressad.
Idag ska jag hinna med förutom att skriva blogg till er träna, gå på muf uddevalla styrelsemöte klockan halv 6 och sedan plugga lite. Det blir en hektiskt dag idag!

Snön ligger fortfarande kvar men jag skulle nästan säga att t-shirt väder börjar närma sig ändå. Jag gick tex i t-shirt mellan byggnaderna idag i skolan och det var bara skönt.
Och ja menar nu när t-shirtarna kommer att visas mer måste de ju se bra ut också så jag tänkte tipsa er om två stycken riktigt fräscha och billiga t-shirtar.

image31
Pris: 150 kr

Ja det är cheap monday som många av er kanske ser. Den är unik i sitt slag tycker jag
och är perfekt till vad som helst. Kanske bäst till ett par bagy jeans om du köper den i
oversize. Köper du en tajtare modell fungerar den till allt.
T-shirten är väldigt internationell och det är ju skönt! 

                                                                                                                                                                             image32
                                                                                   Pris: 199 kr
Här har vi en lila skitsnygg t-shirt som konstigt nog är hittad på Jack and Jones.
Jag är ju ett stort fan av lila sker och älskar denna med!
Vad ska man säga mer, köp den! 
den har bra pris! 


image33
pris: 370 kr

Här har vi en tuff topp som passar till våren.
Denna finns på http://www.nelly.se/ och trycket är ju bara så fräckt

                                                                                                                                                                                                                                                                           image34     
Pris: 349 kr
Fräckt tryck!
http://www.nelly.se/

image35
Pris: 898 kr

Mycket fin grå topp från ICHI!
Det var lite toppar och t-shirtar från mig idag. Ikväll senare kommer jag visa ett par riktigt heta byxor! missa verkligen inte det!

Ska på möte nu, ha en underbar dag/kväll!

André Wiktorsson

modebloggaren

Shoes to girls. look and enyoy!


Jag har nu fått en del nya influenser måste bara visa detta. Detta är till er tjejjer.
En underbar dag har de varit.
 kommentera gärna längst ner under inlägget vad ni tycker!

image21
Pris: lågt
Fantastiskt guldiga!
liknar en hel del på mormor badskor
 men dem är minst sagt fräcka!

Nästa sommartränd:

image22
Pris: lågt
även här har vi vad som komma skall i sommar.
Detta är nu påväg från Paris och ja menar köp
 ett par dem kommer inte kosta mycket men
 de komemr förgylla din strandvistelse rejält!


                                                                                                                 image23
                                     Pris: 600 kr
Dessa underbara skor finns på hemsidan http://www.asos.com/
och skiljer sig endel från mängden tycker jag.
Det röda och gröna går väldigt fint in i varnadra och skapar en mjuk fin sko.

image24
Pris: 499 kr
En väldigt ordinär modell men som alltid fungerar.
Jag älskar när jag er tjejjer med dessa på sig. Just dessa går
att få tag på hos http://www.nelly.se/ till ett hyfsat bra pris.

Dagens kap:
image30
Pris: 140 kr

Här har vi dagens kap, de kan jag lova.
Med sitt låga pris men en ändå så stor charm lår den mycket i sin väg.
Denna hittar du också på http://www.asos.com/
image25
pris: 250 kr

Denna double strap skon är mycket stilig och passar till en hel del
Till balen, till vardags och till aftonklänningen.
Ett mycket bra pris lockar bara ännu mer!
Denna skon hittar du på
http://www.asos.se/

Dagens trändigaste:

image26
Pris: 1800 kr

Ja här har vi han Roberto Cavalli gör det igen. Han har än en gång gjort en sko
som sticker ut från mängden. Det guldiga innandömmet passar perfekt ihop 
med de svarta yttre och den guldiga smycket på framsidan. 
Skon kotar en del men är perfekt till balen. Så tjejjer ska ni ha den börja spara.
Den finns på www.asos.se.

Dagens snyggaste:


 image27
Pris: 499 kr

Här har vi en fräck sko som sticker ut! Det är en Edita sko.
Gläns på balen eller på festen med dessa exklusiva skor!

image28
pris: 200 kr

Här har vi ett par mycket prisvärda skor som har en mycket skön
blå/grön färg. En mer vardagssko än de tidigare 3 men ändå ett strå stiligare än vanligt.


Jag får tacka er som assisterade

Ha en underbar dag!

André Wiktorsson ---- Modebloggaren


Shoes to girls. look and enyoy!


Jag har nu fått en del nya influenser måste bara visa detta. Detta är till er tjejjer.
En underbar dag har de varit.
 kommentera gärna längst ner under inlägget vad ni tycker!

image21
Pris: lågt
Fantastiskt guldiga!
liknar en hel del på mormor badskor
 men dem är minst sagt fräcka!

Nästa sommartränd:

image22
Pris: lågt
även här har vi vad som komma skall i sommar.
Detta är nu påväg från Paris och ja menar köp
 ett par dem kommer inte kosta mycket men
 de komemr förgylla din strandvistelse rejält!


                                                                                                                 image23
                                     Pris: 600 kr
Dessa underbara skor finns på hemsidan http://www.asos.com/
och skiljer sig endel från mängden tycker jag.
Det röda och gröna går väldigt fint in i varnadra och skapar en mjuk fin sko.

image24
Pris: 499 kr
En väldigt ordinär modell men som alltid fungerar.
Jag älskar när jag er tjejjer med dessa på sig. Just dessa går
att få tag på hos http://www.nelly.se/ till ett hyfsat bra pris.

Dagens kap:
image30
Pris: 140 kr

Här har vi dagens kap, de kan jag lova.
Med sitt låga pris men en ändå så stor charm lår den mycket i sin väg.
Denna hittar du också på http://www.asos.com/
image25
pris: 250 kr

Denna double strap skon är mycket stilig och passar till en hel del
Till balen, till vardags och till aftonklänningen.
Ett mycket bra pris lockar bara ännu mer!
Denna skon hittar du på
http://www.asos.se/

Dagens trändigaste:

image26
Pris: 1800 kr

Ja här har vi han Roberto Cavalli gör det igen. Han har än en gång gjort en sko
som sticker ut från mängden. Det guldiga innandömmet passar perfekt ihop 
med de svarta yttre och den guldiga smycket på framsidan. 
Skon kotar en del men är perfekt till balen. Så tjejjer ska ni ha den börja spara.
Den finns på www.asos.se.

Dagens snyggaste:


 image27
Pris: 499 kr

Här har vi en fräck sko som sticker ut! Det är en Edita sko.
Gläns på balen eller på festen med dessa exklusiva skor!

image28
pris: 200 kr

Här har vi ett par mycket prisvärda skor som har en mycket skön
blå/grön färg. En mer vardagssko än de tidigare 3 men ändå ett strå stiligare än vanligt.


Jag får tacka er som assisterade

Ha en underbar dag!

André Wiktorsson ---- Modebloggaren


Skospecial!


God kväll god kväll alla bloggläsare!
Jag sitter här nu efter ett riktigt skönt träningspass och är igen helt upprymd över sakerna jag ska visa er ikväll.
Det var bröstet och vaderna som fick ta stryk idag och på tal om vader så måste ju vaderna vara snygga men det spelar ingen roll om du inte har ett par riktigt snygga skor i vår. För jag menar på vår och sommar börjar man visa mer och mer hud på benen. Då är skorna viktiga.

Ska det vara ett par färgglada skor elelr ska de vara orginellfärgade?
Jag skulle säga att svaret är upp till din smak och känsla, men jag ska underlätta det för dig genom att visa lite av varje här nedan.

image12
Pris: 499 kr

Sjukt spejsade skor från Gola. Dem finns i massa olika färger emn jag tycker personligen den oranga färgen är hetast speciellt till sommarens beacher. Finns att köpa i de flesta välsorterade skoaffärer.

image13
Pris: 799
Skor från Vanso, perfekt för dig som ska segla i sommar och behöver ett par riktigt sköna skor. Finns vad jag vet på nilssons i Göteborg

image14
Pris: 399 kr

Riktigt söt ballerina till tjejjen som vill ha något som sticker ut men ändå är mjuka goa färger. Jag älskar den!
Finns på scoretts flesta butiker.

image15
Pris: 299 kr

Riktig sköning till ballerina. Som ni kanske vet är jag en stor älskare av lila och denna faller mig perfekt i smaken. passar till allt. Även denna finns hos scorett. Riktigt prisvärd!

image17
Pris: 599 kr

En orginell modell men färgen stärker hela skon så den blir riktigt fin! alround sko! Finns i alla skoaffärer.


image19
pris: 499 kr

En riktig lågnivåare men som lätt blir en sko av toppnivå när den sätts på en bar fot och en snygg outfit till de.
lite skömans sko och den charmen är alltid lika omtyckt.

image20
Pris: 4500 kr

Jag är KÄR! Denna skon är av de absolut dyraste slaget men ojoj vilken skön modell den har, och ja menar när Manolo Blahnik sätter fingrarna i något blir det alltid bra. Detta är ett mästerverk för vårfoten! Den som köper dessa kan väll höra av sig och visa sig. Dessa går att få tag i mycket välsorterade skobutiker i de största huvudtäderna i världen. Love it!


Detta var ett par av skorna jag tycker mycket om till våren och jag tror ni gör det också.
Letar ni efter mer exklusiva skor får ni kommentera och berätta så fixar jag de åt er!

Kommentera gärna vad ni tycker om de oliak plaggen/skorna jag lägger upp, eller om det är något speciellt ni gärna vill ha upp på bloggen.

tack för mig ikväll!

Ha en underbar kväll

André Wiktorsson


You decide your life, not someone els


Håll ansiktet fritt från acne!

Hej i snöovädret. Helt vidrigt var det när jag vaknade imorse, jag trodde inte mina ögon men utanför snöade de!
Senast igår låg jag ute i bar överkropp och solade och dan efter kommer de vita vidriga snöflingorna.
Aja var inte mycket att göra åt de. Skolan gick ganska lätt framåt, det var jag och birk idag för de andra var på uttagningar till UEIG. Jag försöker promota bloggen där också och de märks i min statistik.

Ja nu går vi förutom snöovädret idag mot varmare tider då vi har mindra kläder på oss och vad är inte skönare då än att veta att ansiktet är helt rent! jag menar när du går ute i vårvädret med din nyinköpta outfit förstörs ju tyvärr om du inte har regelbunden tvättning av ansiktet och jag har ett mycket bra tips att komma med.
Det är i dyraste laget men efter bara 24 timmar är 90% av finnarna förminskade eller helt borta!
Hemligheten handlar om att du värmer bort finnarna, mer speceifkt går att läsa på deras hemsida.
Du köper en Myzeno som den kallas på deras hemsida och "maskinen" ligger på 1995 kr. då får du 90 behandlingar i den. Sedan efter de att de är slut kostar en påfyllning med 90 behandlingar endast 295 kr.
Kan tyckas dyrt men ska acnen bort så skall den.image11


  
Senare idag kommer en sko special för er som inte köpt vårskorna än och inte vet riktigt vad ni vill ha.
Jag kommer med en hel del olika alternativ så ta en kik senare ikväll efter 21.00

ha de så gott så länge!

You decide your life, not someone els.


Godnatt vi hörs imorn!


Ja nu är ja inne på min sista timma denna kväll och jag sitter här och funderar på dagen. Den var bra får jag säga.  Min blogg börjar få en start som jag förväntade mig och ni ska bara veta vad som komma skall!
Jag har tex bilder direkt från new york som en vän ska ta till mig. det komemr bli hur bra som helst! Det blir till er kvinnliga läsare. 
Jag har även lite annat som är på g men ska inte avslöja för mycket än.
Vad som händer i mitt liv komemr ni få uppdaterat varje dag för er som intresserar sig:)
Ha nu en underbar natt där ute!


you decide your life, not someone els.

Gokväll alla läsare och kvällsugglor!

Gokväll alla läsare och kvällsugglor!

Ja nu sitter jag här efter en utsökt middag hemma hos Karlssons. Det bjöds på inlagda taco bröd med köttfärs och janapeno, hur de nu stavas. Det var iallfall en mycket bra söndags middag. Det diskuterades som vanligt livligt vid bordet och vem som var den rätte vinnaren i melodifestivalen var huvudämnet. mycket skiljda åsikter där.

Innan middagen hade jag hunnit träna och tagit min skitsmutsiga speedfight till nuvarande Hemmakväll dåvarande videomix och pratade lite med personalen. trevliga är dem!
jag sitter här nu i en allt för stor tröjja och tänkte delge mig lite tips till er tjejjer som läser. Hoppas de finns några utav er också.

Jag har sett den som enligt mig kommer bli våren och framförallt sommarens fräschaste klänning.
Den är från Karen Millen som så många andra gånger och den gula färgen ger både ljus och djup i klänningen. Gult är också faktiskt färgen du ska bära i vår och sommar. För att toppa detta med en accessoar som passar bra till såg jag på NK i göteborg att de fått in en lila liten hansväska från Filippa k. Den är i lila och tillsammans med klänningen får du en outfit i sommar som du glänser i. Helst lite solning innan så de bruna får vara med i bilden också.                                                                                                   
                                                                                                                          Karen Millen NK gbg
 
image9
                       Filipa K  NK gbg eller filippa k:s egna store        image10
                                Pris: Ca 400 kr

Gosh vad snygg man blir i den här outfiten. Kan lova att ni blir nöjda!
                                                                

Sol, ett par extremt sköna vårjackor!


Nyss nerkommen från mitt tak som för de som inte vet ligger mitt i centrum, där jag har solat ett litet tag. Helt otroligt varmt var det där uppe! jag lovar säkert 15 grader i solen, den gassade och jag hoppas jag fick någon färg iallafall.
Denna helgen har jag förutom startat denna bloggen också träffat Kimona, det var trevligt.
Isshowen igår var riktigt bra! kajsa va jätte duktig!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

                                                                                                               
         image5
                                                                                       Denna jackan som förövrigt   är  
löjligt billig för sin snygghet  
                                                                                                  och skönhet kommer   också från  
våran jätte kedja HM och  
                                                                                                  ger accosiaoner till   varmare  
och varmare vår där denna  
                                                                                                  tunna jackan bara är   något  
som ser förbannat bra ut på  
                                                                                                  din outfit. Du kan även  
använda denna ända fram till  
                                                                                                  och med sommaren    och ha   
som extra överdrag   
                                                                                                  då du sitter    och grillar med polarna på
kvällarna, alla kommer älska den!  

                                                       Pris: 398 kr                                                                                                 .                           
 

image4 pris: 798 kr

Här kommer ett riktigt bra tips till dig som letar      
 vårjacka och vill ha något lite ovanligt och offantligt snyggt. 
Den är från HM och som vanligt när saker är därifrån har
 de inte ett allt för högt pris. Den är figursydd så om du vill
 visa din fina vårformer är den ett perfekt val! Den kan
 jämföras en del med monclears vårjacka men som
 har ett betydligt högre pris. Det här är ett kap!

Fashion is great!


Hallå, tjenare! alla mina vänner och kamrater.  Jag hade nu tänkt starta en riktigt skön och rolig blogg för er.
Jag ska bjuda på lite smått och gott delvis ur mitt eget liv och klädförråd men även utav saker jag suktar efter men inte når.
Jag kommer här i min pers. modeblogg visa för er vad som är hetast och skönast just nu!
Jag kommer visa en härlig blandning av stilar, allt ifrån den späxaste kavajen från Georgio Armani till den heta second hand scarfen eller HM t-shirten för er med tajt plånbok. De dyra kläderna är inte alltid de spiceigaste.

Nu tackar jag för mig och börjar min research, vänta er en dunderspäxad modeblogg bara för er!

för att starta allt på ett så bra sätt om möjligt ger jag er här filippa K:s extremt tajta vårbyxor:image2

Dessa brallor ligger på 1100 kr, kan tyckas mycket men äger du dem är du kung i vår!
skjortan är bara ett plus i kanten.

RSS 2.0