Utgången igår var stilfull

Tjenare!

Jag har inte för allt för länge sedan vaknat. Jag vakna i förtret, nejdå men muslin var slut hemma så jag fick ta cykeln ner till affären och inhandla de plus lite mer fil och även knäckebröd. När jag kom hem låg tidningen i brevlådan och den bärde jag självklart med mig in. Jag satt i nästan en timme och åt frulle och det var riktigt trevligt.

Igår va vi grabbar ute på fjordfestivalen som förutom alla härliga folk är ett riktigt fiasko, eller det har de väll alltid varit men det är just bara för folket man går ut just denna helg lite extra. Det finns verkligen ingenting skoj för oss ungdomar där ute. Det var en stilfull utgång igår med skjorta och skrud och väl påslagna after shaves och eau de toilette. Vi luktade gott vi grabbar och drog ut från mig runt 21. Vi satte oss nere vid festivalområdet och tittade på folket och minglade med en hel del. Ingen i vårat gäng förtärde någon alkohol och vi hade så trevligt ändå, speciellt med vissa som var lite halvdragna och då mer sociala. Jag träffade en tjej som jag en gång spelat emot på en provfilmning för en film och vi stod och pratade ett bra tag, riktigt trevligt och jag önskar henne verkligen lycka till i sin skådespelarkarriär, den har ju börjat minst sagt bra!
Hela kvällen blev lyckad förutom att Viktor var tvungen att åka hem så tidigt, alltid roligare med honom men de får bli nästa gång.

Lite bilder från igår:


Jag, Jonathan, Viktor, Frej och Joel, gött gäng !


På torget


Träffade Matilda sköningen


Jag, Frej och Joel senare på kvällen i den ljummna luften

Riktigt trevligt!

Stilfulla hälsningar

--WiktorMode--

Kommentarer
Postat av: matilda

HAHAHAHHAH! ohjaa var glaaader :D:D pusssss

2008-07-26 @ 17:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0