The dark knight var fruktansvärt....

Hello!

Batman, denne batman, denne ständigt återkommande batman. Kan det vara något. Ja de kan vara något helt otroligt ibland, eller ibland jag tyckte mycket om "Batman begins" men om jag säger att "The dark knight" var minst dubbelt så bra förstår ni kanske mina känslor för en karaktärsfilm jag egenligen aldrig har fruktat.

Filmen har pondus och superkvalitet redan alldeles från början då du får bevittna ett bankrån med ingen mindre än "Jokern" i spetsen och denne joker spelades inte av vem som helst utan av den fantastiske Heath Ledger. Hetah som jag tyckte var helt grym i filmen "Broakback mountain".

Jag tänkte inte ge er en recension utan bara bönfalla er att gå till biografen och se den om ni inte har gjort de än. Jag blev totalt tagen och är fortfarande i himlen. När sluttexten kom stälde jag mig upp och var helt vimmelkantig, jag var frusen, jag var omskakad, jag var inte sjuk och jag var helt såld!


Han här gjorde en heroisk insats och jag gråter blod när jag inser att jag
aldrig kommer få se honom på bio igen.

...... BRA!

--WiktorMode--

Kommentarer
Postat av: nichoLAS VEGAS

Jag håller med ! Filmen är hur bra som helst och Heath Ledger gör en sjukt bra insats <3

2008-08-01 @ 12:13:48
Postat av: Linda

Fin blogg! :) Tänkte även passa på att nämna att French Connection säljer Marvel-tischas, bl.a. en på Heath Ledger som Jokern! Köpte en åt min pojkvän och han blev eld och lågor. Tyvärr fanns det ingen tjej-tisha till mig... :S

2008-08-02 @ 20:33:56
URL: http://sassycoona.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag håller med. Jag kan DÖ lycklig nu, seriöst. Världens bästa film. Man kunde gjort den dålig och man kunde ha känt att det var för långt med två och en halv timme, men icke. Helt underbart.

2008-08-03 @ 11:56:40
Postat av: elin

2008-08-05 @ 03:01:45
URL: http://playthefagott.blogg.se/
Postat av: elin

Ledger var fantastiskt bra som Jokern, men vad menar du med heroisk?Och du kommer kunna se honom på bio igen, för han spelade in en film av Terry Gilliam också.2008-08-05 @ 03:07:23
URL: http://playthefagott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0