Kvalitet lönar sig!

Tjena!

Har nyss kommit hem från Göteborg där jag har spenderat dagen med min kära vän Cohen. Det har varit riktigt trevligt som det alltid är iförsig. Det blev inte så mycket shopping utan vi tog tid att åka ut till lägenheten och sedan in och käkade på god restaurang. Det blir mycket restaurangbesök nu på sommaren och jag tycker det är så härligt!

Jag tänkte visa er ett plagg som jag verkligen är förälskad i och har varit länge. Det är sådan kvalitet så ni kan bara tänka er. Jag har nu ägt detta plagg i tre år, ja ni läste rätt tre år! Tre år när man växer och sliter på kläderna som mest, ändå har den samma goda passform och sliten är den inte någonstans. Jag betalade då 1000 riksdaler för den och på den tiden tyckte jag det var mycket. Ja nu ska jag inte tjöta längre, här kommer den:

Den är från Filippa K, mitt favoritmärke i Sverige, det är kvalitet, det är superkvalitet och jag kommer aldrig göra mig av med den, aldrig. Om inte någon bjuder mig dubbla inköpspriset elelr något för, för mig är den modehistorik och för mig betyder den mycket.

--WiktorMode--

Kommentarer
Postat av: Josefin

sv: ja? vadådå? jag menar att världen handlar så mycket om pengar nuförtiden. inte att det är dåligt att jobba. vad försöker du anklaga mig för? (sårad!)

2008-07-23 @ 19:39:10
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Josefin

sv: ja okej, jag kanske skrev otydligt, men jag menade bara att det är så pengafokuserat i världen liksom. =)

ta hand om dig och ha en trevlig kväll du med!

2008-07-23 @ 20:09:57
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Fräddan

Cardigans är sjukt underskatade ändå :)

2008-07-23 @ 22:32:30
URL: http://sandevarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0