Har du blivit inbjuden till fest?Goddagens!


Jag tänkte nu efter min frulle och min goda powerwalk imorse gå in på en sak som ni borde veta, ni killar som läser denna blogg.

Du sitter hemma i din lägenhet helt ensam, du har ett glas färskpressad juice i handen och tvn står på. Det är tidig morgon och flickvännen är redan på gymmet. Du har vikt upp skjortan för värmen som strömmar in genom fönstret och du hör med ens du lyfte glaset för att ta de sista ur glaset att brevlådan dunsar igen och breven flyger in.

Du går fram och lägger märke till att du fått en skriftlig inbjudan till en fest, det är Hampus som ska ha fest med middag och hela köret och han är ingen du känner jätte väl men ändå är bra bekant med. Du har fått en skriftlig inbjudan. Han hade kunnat ringa dig, han hade kunnat skicka iväg ett sms eller bara sagt de rakt ut när ni träffades på ICA men han har alltså valt att sätta sig ner skriva ett inbjudningsbrev med feeling och postat de till din adress. Han har lagt säkert ett antal timmar för att skriva och skicka ut till alla.

Vet du vad din första tanke ska vara här om du har stil, vet lite hur de går till och vill vara vänlig tillbaka?


Då går du helt enkelt till din pocketkalender, skriver in datumet för festen men även en vecka efter festen för då ska nämligen du tacka för festen på exakt samma vis som du fick inbjudan, via brev. Då visar du ditt uppskattande på bästa och stiligast sätt.

En liten lärdom från WiktorMode de, ta till er grabbar!

--WiktorMode--

Kommentarer
Postat av: anni

andre. lite fel bildval kanske, kan ju jag,anni(liksom picasso, Steinbeck och Strindberg) intyga. eftersom jag är en stolt ägare av en moleskin NOTEPAD. daah.

2008-08-01 @ 11:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0