Är hos Evelina i Strömstad plus ska göra min första modevisning

Tjenare!

Jag sitter just nu i Evelinas knä och bli kittlad. Jag har riktigt trevligt här i strömstad med min kära vän. Idag har vi sett på Saltkråkan och Evelinas absoluta favorit mening är helt klart "Far ända in i baljan!". Jag har också fallit för den meningen så vem vet jag kanske börjar gå runt och säga det istället för alla fula svordomar, haha.

Vi "kollar" och skrattar högt åt saltkråkan

Hoppas verkligen allting är bra i Uddevalla, här är vädret kanon och två stycken "Ben & Jerrys" är inhandlade. Blir att äta upp dem och chilla pernilla med Evelina ikväll. Alltid trevligt!

Jag fick en rolig kommentar här på bloggen idag från en tjej vid namn Amanda. Hon frågade om jag ville vara med i modevisningen på festivalen i stan i helgen, ska gå två gånger, på fredag och lördag. Jag fick nyss ett samtal från henne med alla uppgifter och informationen. Det ska bli superkul men haha, ja det är ju så att man går för olika butiker, jag ska gå för de kläder jag alltid dissar. Jag ska gå för butiken med Tex märket Evisu, det blir verkligen en upplevelse. Ska till butiksägaren imorgon och välja ut kläder tillsammans med honom. Jag ska ta något jag tycker om, blir nog inget då haha.

Japp, nu ska vi ner och äta grillad hamburgare, ska bli gott!

Hade så bra ikväll!

--WiktorMode--

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0