Två skiljaktiga chinos

Halloj!

Cohen ringde nyss och jag försöker få tag i Nicko. Vi ska nämligen ut och bada på skeppsviken en liten snabbis, snacka lite grabbgrejjer och ha allmänt trevligt som vi alltid har.

Jag har hm.. ett antal chinos men jag tänkte iallfall visa er två ganska nyinköpta sköningar. Ett par ganska ovanliga och ett par väldigt vanliga. Jag skulle kanske säga att dessa var mina favoriter men ändå inte för jag älskar verkligen alla mina chinos.Vad tycker ni om dem?


De beiga är självklart enklare att matcha till men de blåa går att experimentera på ett roligare plan med. Då jag vill vara diskret tar jag de beiga och när jag vill sticka ut de blåa såklart! Älska olika färger!

I love it!

Any comments?

--WiktorMode--

Kommentarer
Postat av: Linda

Köpte tishan i Sthlm i Gallerian på Hamngatan i FCUK:s affär där för ett par, tre veckor sen. Mycket möjligt att man kan beställa den över nätet också på något sätt, men jag vet inte.

2008-08-02 @ 20:42:29
URL: http://sassycoona.blogg.se/
Postat av: mimmi

hejsan, diggar verkligen din blogg och har några frågor som jag hoppas du kan svara på för de bråskar en aning. Jag skall på fest snart och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig ! några tips på vad jag skall tänka på eller satsa på? (A)

2008-08-03 @ 13:24:08
Postat av: Alexander

vad tycker du man kan matcha med dem blåa? Har själv ett par liknande ;)

2009-11-14 @ 11:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0