Tillbaka i Göteborg

Idag har varit en ganska trevlig dag fast som har fortskridit i ett väldigt lågt men ändå ångande varmt tempo. Dagen började med att jag blev väckt av Cohen som ringde, det var helt okej att han ringde för klockan gick mot 11 och då är de på tiden att stå upp. Mina ögon var halvöppna första 3 timmarna på denna dagen. Cohen kom ner och vi gick och tog en kopp kaffe samt en kopp te till mig. Jag körde på "Gröna södermalm" och den är verkligen något jag rekomenderar.

Jag skulle egentligen kanske tagit kaffe för att piggna till lite men så blev det inte. Halv fyra var de bjudning hos farmor, födelsedagsbjudning och farmor fyllde år. Alltid lika god mat och trevliga folk, samt efterrätten som är helt enorm! Massa bär med glass och marräng, allt ihopslaffsat men ändå ser de inbjudande ut, jag vet inte hur farmor lyckas med de.

Sedan var det tåget till Göteborg som gick vid halv 8 och tur som jag hade så satt Evelina på de så jag hade någon att prata med, alltid lika härligt att snacka med dig.

Förresten, Ljungskile vann idag med 2-0 över Sundsvall och ingen är glader än jag!


LJUNGSKILE

Japp, nu ska jag ta och lägga mig, sov så gott så hörs vi imorn

André Wiktorsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0