Söder ska attackeras idag!

Godmorgon mina medmänniskor!

Hur är läget med er?

Med mig är det bra och ännu bättre är det när jag tänker på att jag har en ljuvlig frukost framför mig och att vi snart ska ut och börja göra staden. Idag ska vi inte börja med att som alltid annars ta tunnelbanan in till centrum eller östermalmstorg utan idag ska vi börja med de södra stadsdelarna i Stockholm. Det är om ni frågar mig den bästa stadsdelen för här finns de mesta du söker. Det finns en rad olika märkesbutiker, en hop second hands och massa mysiga små cafén som inte behöver vara så svinit dyra och som har en annan charm än de runt stureplan.

Jag tänkte ta mig en titt i bland annat Filippa K:s egna second hand, jag ska gå till Judits Herr, jag ska även kika in på myrorna och vi ska gå Götgatan upp och ner och tillslut hamna på medborgarplatsen där det förmodligen blir en fika, vi får se! Idag ska jag köpa batterier också så ni får se våran resa i bilder också.


Södermalm

Ha nu en underbar dag!

--WiktorMode--

Kommentarer
Postat av: Elin

Å var i Stockholm förra veckan. Bodde vid Zinken. Strosade upp och ner på Hornsgatan och njöt av Götgatan. Varför finns inte allt det som finns i Stockholm i Göteborg?!Skön blogg2008-08-07 @ 17:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0