Skräddaren är räddaren i nöden men även mästaren i bästa stunder!

Jag vill hissa skräddaren idag, han är en man/arbetare som kan förändra ett helt plagg så det blir unikt. Jag menar vad är inte roligare än att gå runt i ett plagg som du vet att ingen annan på hela jorden har.
Det är nog vad jag tycker det roligaste som kan hända.


 

Om du tex har en skjorta som är lite för stor i midjan och lite för långa armar går du till skräddaren och han fixar det på ett litet kick. Men för att få den unik då så kan du även tillsätta tex dina initialer i ärmen, eller sy på en sömm i någon annan färg som passar sig till tyget. Du kan göra om den helt om du skulle vilja det, så den blir just DIN!

Passformen som jag nämnde där uppe är ju något som är mycket viktigt och det fixar skräddaren utan problem och till en billig peng. När du har köpt balkostymen eller klänningen och ärmen på kavajen är lite för lång ser hela kavajen för stor ut, det fixar du lätt hos skräddaren med några stygn och avklippning, saker du måste tänka på, för kommer du i en för "stor" kavaj blir du tittad på, Har han lånats farsans gamla eller? 


Skräddaren är välbesökt för mig och jag ska berätta för er när jag går dit nästa gång vad jag gör hos honom/henne och kanske till och med få en liten intervju med honom/henne, vad sägs om det?

---WiktorMode---

Kommentarer
Postat av: :)

vilken skräddare går du till ? vart finns denna ?

2008-08-17 @ 20:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0