Laxen är i ugnen

Tjenare!

Jag ursäktar så mycket för att jag inte har uppdaterat så mycket idag men så kan det vara ibland när det händer endel och man inte hinner göra mer än vad som måstes, jag måste självklart blogga och njuter av det men idag har det gått åt sidan.

Idag började skolan 13.55 och det var riktigt gott att kunna sova ut. Egentligen börjar vi klockan 12.55 på torsdagar de jämna veckorna men då har vi språk och de lektionerna har inte börjat än, vi fick därför lite härlig extra sovmorgon. Jag kom till skolan 10 minuter tidigare och satt och snackade med lite klasskompisar och bläddrade igenom Svenska dagbladet, go start!

Idag var det inte speciellt mycket mer än bokutlåning på schemat och resten av tiden gick åt till olika "lära känna" övningar. Det var roligt och när vi körde en övning då man skulle ställa frågor och hållde man med skulle man byta plats med någon annan ställde jag frågan "Vilka tycker om Fredrik Reinfeldt" Det var bara 8 stycken som reste sig upp haha, tråkigt.

Jag sprang sedan på Evelina på stan och gjorde henne lite sällskap. Hon hade en underbar kreation på sig idag och den kommer upp på bloggen senare!

Även min dagens Outfit kommer senare, hade nu så bra så länge så hörs vi.

André Wiktorsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0