Lars Winnerbäck var... jag har inga ord

Tjenare!

Det är nu söndag, det är våran sista dag i underbara Stockholm och vi sitter de sista timmarna på Zinkensdamm och pratar om nästa gång vi ska upp. Det får bli snart!Igår var vi på en konsert, ni vet säkert vilken konsert vi var på men det var verkligen inte vilken Lars Winnerbäck konsert som helst. Det var.. asså jag kan inte beskriva riktigt i ord. Han hade spelat tre dagar i rad innan och kom igår till Zinkensdamm IP för att ta emot alla 20 000 stockholmare. Det var knakat, alla med mindre eller större Winnerbäck hjärta och alla i allsång. Vi dränkte Lars röst ett antal gånger och han var helt rörd. Han föll nästan i gråt och tackade publiken gång på gång för hans bästa spelning enligt honom själv. Jag var på honom i Lysekil, då var hans sista låt "Du hade tid" De trodde vi att de skulle bli här också men efter den och han har gått ut så kommer han in helt själv en gång till och drar sin sista låt, alla bad om Kom änglar men de gjorde inget att han inte spela den, han var magisk, underbar, helt otrolig och gåshuden kommer tillbaka hela tiden när jag tänker tillbaka på igår.

Jag ska tillbaka och se honom i Stockholm för här är han som bäst, och Lars Winnerbäck som bäst då gråter du, du följer med i stämningen och du är helt jävla såld. Tack!

--WiktorMode--

Kommentarer
Postat av: The king of Carlarna

haha shit va fresh hon e !:O du måste visa mig prylarna med:) och så måste jag säga att du har en riktigt shysst blog:D!!! tack å hej

2008-08-11 @ 00:39:09
Postat av: Anonym

är inte winnerbäck ganska straight VÄNSTER?

2008-08-13 @ 20:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0