Jag har alldeles för dålig säng!

Tjena!

Nu är jag hemma i Uddevalla för att få en del papper påskrivna och hämta en del produkter plus kläder jag behöver i Göteborg. Jag blev lite sugen på att stanna och sova här i natt men övervägde de hela och kom fram till att det är härligare att vakna nere i Göteborg på morgonen.

Varför jag ens övervägde de var bland annat för att mamma och pappa vill att jag sover hemma ibland men också för att min säng är så ohyggligt dålig och obekväm. Jag tyckte den såg härlig och skön ut men jag har jätte svårt att somna i den på kvällarna, plus att jag alltid vaknar upp och är trött på morgonen och är det sedan hela dagen. Jag förstår om man är trött på morgonen men inte att de håller i sig hela dagen. Jag måste ta och fixa det annars står jag inte ut.

Ingen Hästens direkt!


Imorgon är det skola igen och det ska bli riktigt kul att träffa klassen igen. Får börja informera mina kära Jensen medelever att denna blogg också finns.

André Wiktorsson

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gör inte det, det är typ att ta suicide!

2008-08-20 @ 18:03:57
Postat av: Vendela

man är väl alltid lite trött i början,så mycket nytt o så :) men ja håller med dig,denna veckan har jag inte kunnat somna förän seent..

2008-08-20 @ 22:23:25
Postat av: Olivia Björkdahl

Ja, det känns super bra verkligen med allt runt kirng skolan :D syns gör vi säkert ;) snygg blogg btw! :D

2008-08-20 @ 22:27:18
URL: http://ovlivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0