Jag älskar att vara bekväm

Tjenare!

Jag fick nyss en kommentar från en kille kallad "Johan" som skrev lite om min blogg och vad han tyckte. Han skrev väldigt sjabblande och de ända han ville var väll att jag skulle ta illa åt mig och känan mig nertrampad, du lyckades inte.

Han kritisera mitt val att ha shorts tillsammans med sockor och jag förstår det inte riktigt. Jag väljer att ha på mig de för att för de första är de bekvämt, ett utav mina kriterier när jag väljer outfit, för det andra tycker jag att det inte finns någon gyllende regel som lyder att shorts och sockor inte ska kombineras tillsammans. Har aldrig hört om det, däremot att du aldrig har sockor i sandalerna är något du försöker undvika.

Jag vill påpeka att jag tycker sockor och shorts tillsammans är riktigt snyggt men inte måste vara tvunget. Självklart kan du ibland ta av dig sockarna och gå fritt, springa barfota men inte då du vill vara bekväm, känna dig tillbakalutad och trivas bäst med dig själv. Det är min synpunkt och den står jag fullt ut för.

Tack för skrivstunden

Kommentarer
Postat av: Johan

På vilket sätt skrev jag sjabblande (vilket inte ens är ett existerande ord, bra där)? Mitt syfte var inte alls att klanka ner på dig, ville snarare att du skulle ta åt dig och börja skriva bättre. Hur som helst så är jag imponerad över att du svarade med ett inlägg och lite argument, för självklart får man tycka olika. Jag förstår bara inte varför du inte skriver korrekt, det svarade du inte på? Det går jättebra att posta ett svar här i kommentarsfältet också. Är det så att du struntar i det eller kan du helt enkelt inte bättre?

2008-08-15 @ 16:21:15
Postat av: André (WiktorMode)

Hej Johan!Jag skriver på mitt sätt. Jag skriver säkert många fel i grammatiska termer och det kan jag skylla på stress i skrivandet och i viss mån okunnighet. med stilen du snackade om. Jag har ingen stil som jag är helt insyltad i men jag försöker bära kläder med stil och framhäva det i bloggen. Även om det inte är hiphop, preppy, retro, helt casual eller liknande. Jag har inte än funnit min heliga stil utan blandar och har mig lite. Hoppas du är nöjd med det svaret. André Wiktorsson

2008-08-15 @ 16:54:53
URL: http://wiktormode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0