Hej mina kära trogna läsare!

Jag sitter och är lite halvt besviken på mig själv, eftersom jag inte uppdaterat på så länge och det är inte acceptabelt för en sådan blogg som min. Jag har haft en del i skolan, det har varit mycket träning och mitt och Rufus kommande företag tar en hel del tid. Jag kommer absolut inte sluta blogga men det blir lite mindre än vad ni är vana vid.

Jag skulle vilja ha mer tid för bloggen men när situationen är som den är med mycket på gång och skolgång i Göteborg får ni nöjja er med cirka 2 inlägg om dagen. Jag lever ett mycket intressant liv just nu och mycket händer i min tillvaro. Jag försöker dela med mig av så mycket som möjligt av det till er läsare men vet att jag misslyckas där på många plan. Det är mycket bra skola jag går på, jag möter mycket nytt trevligt folk och börjar komma in i både livet och tillvaron i Göteborg. Jag trivs super i lägenheten och längtar redan ner när man är hemma på besök i Uddevalla.

Jag kan försäkra er om att mina tre år på Jensen i Göteborg samt livet utanför kommer bli riktigt kul och oerhört intressant. Jag ska dela med mig av det till er, det lovar jag er och ni kommer bjudas på otroligt roliga händelser.


Göteborg är underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0