Första dagen i skolan!

God eftermiddag!

Jag sitter nu i lägenheten vid jägerdorffsplatsen och smygtittar lite på tv samtidigt som jag sitter här och bloggar. Daegn idag har varit jätte trevlig och jag tänkte berätta om den för er.Först på morgonen samlades vi på skolan vid 9.00 och fick en massa information och olika slags lappar som handlar om allt möjligt. Den roligaste lappen informerade om våran tidiga Stockholmsresa som Jensen annordnar. Vi ska träffa alla andra 1:or som börjar på Jensen från Uppsala, Malmö, Göteborg och självklart Stockholm då. Det kommer bli supertrevligt och vi ska hålla till i konserthuset vid hötorget. Vi sover där och kommer hem dagen efter. Super!


Efter klockan 11 drog jag mig hemmåt och åt frukost, riktigt gott sedan åkte jag in och träffade Mattias vid kungsportsplatsen och vi gick bort och fikade på "Da matteo" i Victoria passagen, kanongod Cappuchino där! Det blev en hel del snack om skolan och om MUF såklart, trevligt att träffa honom, var ett tag sedan.

När jag senare tog adjö av honom gick jag och träffade Matilda som hade kommit in till staden. Vi gick till Akademibokhandeln och inhandlade lite anteckningsböcker och pennor, sedan iväg till Åhlens och köpte en kaffebryggare till mig. Efter detta gick vi till mitt Café, "Café bagatelle" och tog oss en sallad och en god latte. Samtidigt blev det lite snack om arbetstider med min arbetsgivare. Alltid lika trevligt att träffa Matilda, tyvärr hann hon inte med bort och kolla på lägeheten men det får bli snart igen.

En riktigt trevlig dag då med andra ord har jag haft och jag är supernöjd med skolans första intryck!

Nu ska jag ut och ta mig en cykeltur så ha en underbar kväll och berätta gärna för mig i kommentarerna vad ni har gjort idag!

André Wiktorsson 

Kommentarer
Postat av: Phrida

åh, jag praoade på da matteo, sjukt gott kaffe har dom där :)

2008-08-18 @ 22:16:03
Postat av: mmmmm

den där evelina du umgås med är ni på g eller?

2008-08-19 @ 01:12:36
Postat av: Anonym

Bara 1:orna? Annars hade du träffat "Blondinbella" ju!

2008-08-20 @ 16:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0