Är han världens bäst klädde man?

Ja jag såg detta när jag var inne och researcha/surfade lite och blev lite konfundersam.

Är han verkligen världens bäst klädde man?


Svara på den frågan i kommentarerna och försök att inte tänka på bara just denna bilden utan hans stil i sin helhet, ni har säkert sett Jude Law innan eller hur?

Mitt tycke: Han klär sig väldigt okomplicerat och stilrent, absolut men är det inte lite tråkigt? Jag tycker absolut att det finns män som vågar utmana och har fräckare stil än denne, det är vad jag tycker men nu ska ni tycka till !!!

Svara i kommentarerna!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker han är ful & ful klädd

2008-08-14 @ 23:51:11
Postat av: andrea högberg

Jag tycker han är jävligt snygg, världens snyggaste människa. och han klär sig utomordentligt snyggt :) :D

2008-08-15 @ 00:00:21
Postat av: Johan

Let´s face it: "fräck" stil = ful stil. Eller, rättare sagt: ingen stil. Just att följa trender är ju generellt jävligt fel, när alla vet att du inte blir snyggare än i en snygg skjorta, välsittande och snygga byxor och ett par schyssta skor till alternativt en snygg kavaj eller hel kostym till festligare tillfällen. Det här vet du också innerst inne. Jag har svårt att ta din blogg på allvar, dels kan du inte skriva, din grammatik och stavning är sämre än min lillasysters, men framförallt: du har ingen stil. Hur fan kan du ha strumpor till shorts? Alla med någorlunda koll vet att shorts = strumplöst. Bonde. Antar att du kommer ta bort denna kommentar, men om du vore en någorlunda hyfsad bloggare borde du istället sätta dig och skriva ett inlägg där du försvarar din shorts och strumpor-kombination och lägger fram lite argument för varför det ska se ut så. Du framhåller ju trots allt dig själv som en modebloggare, eller?

2008-08-15 @ 11:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0