Hemma och slagen med massa filmer

Tjenare!

Hur mår ni alla, Jag har precis kommit hem från jobbet som idag blev några timmar mer än vad jag trodde. Vi stängde klockan 7 och det var mer folk idag än de andra söndagar jag jobbat på. Roligt!
Jag gjorde även min första latte till en kund idag och det kändes bra att man kan de dära nu. Iförsig så har jag en massa sorter kvar att lära mig men det kommer med tiden. Det var en som frågade var "barista" var, det är en som gör kaffe i en kaffebar.

Ikväll då, vad händer då?Jag har hyrt 5 filmer på Hemmakväll.

Gudfadern
Meet the parents
I hennes majestäts hemliga tjänst
Agent 007 ser rött
Levande måltavla

Har de en vecka så blir mycket film nu!

André Wiktorsson

Godermorgon, godermorgon

Tjenare!

Gårddagen var riktigt trevlig, vi var ute i öresjö och hade middag tillsammans med lite släkt och vänner och maten var supergod! Jag var tyvärr tvungen att åka därifrån runt 8 för att hinna med bussen ner till götet. Jag kom till lägenheten vid 12 här och då var jag verkligen trött.

Idag är det en ny dag och det är jag glad för, för att idag är jag riktigt pigg och på bra humör som oftast. Jag ska iväg och jobba nu om en halvtimme och ska sedan arbeta hela dagen fram till 4 i eftermiddag. Jag ska lära mig att göra lite kaffe idag och börjar min utbildning för att bli barista.Efter jobbet blir det en del plugg och endel blogg, för jag har en del att prata om. Det blir intressant så vi hörs senare idag så hoppas jag att ni får en härlig söndag.

André Wiktorsson

Vad vill ni läsa om?

Vad vill ni läsa om mer på bloggen?Svara i kommentarerna

Hej mina kära trogna läsare!

Jag sitter och är lite halvt besviken på mig själv, eftersom jag inte uppdaterat på så länge och det är inte acceptabelt för en sådan blogg som min. Jag har haft en del i skolan, det har varit mycket träning och mitt och Rufus kommande företag tar en hel del tid. Jag kommer absolut inte sluta blogga men det blir lite mindre än vad ni är vana vid.

Jag skulle vilja ha mer tid för bloggen men när situationen är som den är med mycket på gång och skolgång i Göteborg får ni nöjja er med cirka 2 inlägg om dagen. Jag lever ett mycket intressant liv just nu och mycket händer i min tillvaro. Jag försöker dela med mig av så mycket som möjligt av det till er läsare men vet att jag misslyckas där på många plan. Det är mycket bra skola jag går på, jag möter mycket nytt trevligt folk och börjar komma in i både livet och tillvaron i Göteborg. Jag trivs super i lägenheten och längtar redan ner när man är hemma på besök i Uddevalla.

Jag kan försäkra er om att mina tre år på Jensen i Göteborg samt livet utanför kommer bli riktigt kul och oerhört intressant. Jag ska dela med mig av det till er, det lovar jag er och ni kommer bjudas på otroligt roliga händelser.


Göteborg är underbart!

Wiho så go löpning!

Tjenare bloggen!

Jag har nu precis kommit innaför dörren efter att ha varit ute på en 40 minuters löptur. Det är alltid lika gott att ta på sig runnerskorna, ta de softaste kläderna du har och bara gå ut och ta dig ett träningspass. Du får bort alla tankar du har i huvudet under din resa på spåret och tänker bara friska, sunda tankar istället. Efteråt när du kommer hem är du så nöjd över dig själv att du ler inombords och så börjar man självklart se fram emot middagen som antingen står på bordet eller som nu i mitt fall att jag får ta och laga till den själv!

Idag blir det Andrés specialKöttfärs med hemliga kryddor och helt hemligt recept. Den som får veta de receptet kan göra mycket i livet för oj så god min köttfärs är!


Mer än så här får ni inte se!

Nu ska jag äta gott!

André Wiktorsson

Jag samtalar med en kines.... Intressant!

Tjenare, eller god regnig eftermiddag!

Jag har nyss kommit hem från stan där det blev lunch med Marcus och Ludvig. Mycket diskussioner om olika ting och maten på Kinarestaurangen var god men inte helt "outstanding" om man säger så.

Jag sitter nu på msn och snackar med en kines. Varför jag har fått kontakt med henne undrar ni säkert och det har med våra framtida kontakter där men hon här har lite mer att säga än de andra vi snackat med.
Jag beskrev för henne min syn på Kina och hur jag tycker att det verkar vara att leva i Kina.

Det finns inga humana rättigheter där, det finns ingen yttrandefrihet och de får inte sända vad som helst i TV och Radio. Alltså ett samhälle som är helt uppbyggt på vad regeringen i Kina vill. Det är kommunismen som hägrar och de enda parti som finns i Kina bestämmer allt och får inte kritiseras.

Landet utan humana rättigheter och frispråkighet

Una som hon heter som jag pratar med ser inte dessa problem och menar att alla i kina är en grupp och de de gör gör det för landet och inte partiet. Det är kollektivet och inte den enskilda människan som spelar roll, detta är så fel det kan bli enligt mig! Hon erkänner att de inte kan kritisera regeringen i tidningarna, men att de inte heller behöver de. Den möjligheten ska alltid finnas! ALLTID!
De kinesiska ungdomarna blir indoktrinerade att de som händer är rätt


Intressant att prata med henne iallfall och hon är ytterst trevlig.

André Wiktorsson

Ska blixtsnabbt till Uddevalla

Tjena!

Skoldagen har varit bra, och jag har haft min första samhällslektion vilket var väldigt kul för det är ett utav mina absoluta favoritämnen. Läraren var bra och våran första uppgift "en öde ö" verkar väldigt roligt. Vi ska där bygga upp ett samhälle på bästa sätt enligt våra egna åsikter och tankar.

Nu ska jag en snabbis till Uddevalla för att gå på styrelsemöte på muf och senare ska Hallberg hålla i en punkt. Det kommer helt säkert bli trevligt och ska bli kul att träffa alla igen nu efter sommarens lilla uppehåll. Vet inte riktigt vad som står på agendan inför hösten men jag gissar på en del kampanjer och utbildningar av olika slag.
Vi hörs ikväll när jag åter är i Göteborg!

Ciao!

Jobba ikväll på Toscana

Tjenare!

Jag är nu hemma på en läxläsnings/mat visit och ska alldeles strax iväg igen till stan för att jobba några timmar på Toscana. Det är en restaurang på kungsgatan där jag ikväll ska stå i disken, inte så jätte kul men jag tänker bara på lönedagen nästa månad istället så går de tråkiga tankarna bort av sig själv.

Toscana ingår i familjeföretaget som även äger Bagatalle och det är därför jag får möjlighet att vara där också, alltid bra eftersom det inte finns tider på bagatelle alltid.

Jag kommer hem vid 10 ikväll och då blir det sängdags direkt eftersom skolan imorgon börjar vid 8 på morgonen.

Ha nu en underbar dag så hörs vi!

André Wiktorsson

Tillbaka i Göteborg

Idag har varit en ganska trevlig dag fast som har fortskridit i ett väldigt lågt men ändå ångande varmt tempo. Dagen började med att jag blev väckt av Cohen som ringde, det var helt okej att han ringde för klockan gick mot 11 och då är de på tiden att stå upp. Mina ögon var halvöppna första 3 timmarna på denna dagen. Cohen kom ner och vi gick och tog en kopp kaffe samt en kopp te till mig. Jag körde på "Gröna södermalm" och den är verkligen något jag rekomenderar.

Jag skulle egentligen kanske tagit kaffe för att piggna till lite men så blev det inte. Halv fyra var de bjudning hos farmor, födelsedagsbjudning och farmor fyllde år. Alltid lika god mat och trevliga folk, samt efterrätten som är helt enorm! Massa bär med glass och marräng, allt ihopslaffsat men ändå ser de inbjudande ut, jag vet inte hur farmor lyckas med de.

Sedan var det tåget till Göteborg som gick vid halv 8 och tur som jag hade så satt Evelina på de så jag hade någon att prata med, alltid lika härligt att snacka med dig.

Förresten, Ljungskile vann idag med 2-0 över Sundsvall och ingen är glader än jag!


LJUNGSKILE

Japp, nu ska jag ta och lägga mig, sov så gott så hörs vi imorn

André Wiktorsson

En bok ni borde läsa!

Goddagens!

Jag har nyss sagt hejdå till Cohen och ska snart dra in i duschen och göra mig i ordning inför Farmors kalas. Hon fyller år idag och det ska firas med släkten på middag hos henne, kommer bli heltrevligt!
En bok ni borde läsa som jag just nu tar mig igenom är "Mitt liv som Bert" Den handlar om Bert Karlsson och hans liv, hur han har kommit igång med alla hans projekt, hur han har tjänat pengar och vad som har gjort honom till den han är idag. Idag är han skivbolagsägare av bolaget "Marianne" som de går mycket bra för, iförsig är skivbranchen påväg neråt men ändå.

Han delar med sig av sina bästa tips för att lyckas som entrepenör och framhäver hela tiden att företagarna är Sveriges framtid och det tror jag mycket starkt på. Läs boken och bli inspirerad att starta igång något själv.

Nu ska jag ner till Göteborg igen, hade bra!

André Wiktorsson

Hel trevlig kväll igår på Göteborgs gator

God kväll!

Jag är helt slut nu efter en hel dags arbete och tänkte inte göra så mycket mer nu än att snart ta med lite packning och ta bussen hem till Uddevalla som går om dryga timmen. Ska hem och träffa Rufus och vi ska fortsätta arbeta med, ja ni vet vad som inte får avslöjas än så länge.

Igår var en riktigt trevlg kväll och efter den ganska korta visiten på Liseberg blev de mingel utanför och sedan drog vi till "Evas Paley" där det blev en nattfika som satt riktigt gott. Det var mycket gott snack och vi hade riktigt trevligt. Jag lärde känna en nära vän till Frej igår lite bättre, han heter Tobbe och det var heltrevligt. Jag och han skratta som bara den i natt åt olika saker och det kommer säkert bli fler gånger, vi har ju startat "fönsterkrossarligan" iallfall men det förstår ni kanske inte humorn i.


Inne på Liseberg. Tobbes kompis, Jag, Joel och Frej


Gänget utanför Liseberg


Tobbe och Cleo på "Evas Paley"


En kille som satt utanför NK och "Var idiot" enligt lappen bakom mig, vi skratta !

Det var en trevlig kväll och de måste göras om snart! Tack allihopa som var med och gjorde gårddagen.

André Wiktorsson


Ut på Nrj!

Tjenare!

Nu ska jag precis gå ut genom dörren och ta vagnen bortåt Liseberg. Det är nämligen "Nrj in the park" där idag. Det kommer helt säkert bli trevligt.Vi hörs ikväll när jag kommer hem!

Ciao!

Kaffet är kokat.

Godmorgon mina kära läsare!

Jag har nu nyss vaknat, börjar ju sent idag och det är väldigt skönt att kunna sova lite extra. Idag har vi två lektioner. Det är Historia och Svenska och jag har ingen aning alls vad vi ska syssla med men det kommer helt säkert bli intressant. Det hoppas jag iallafall på!

Nu har jag gjort i ordning kanongod frukost med gott kaffe och den ska nu avnjutas innan jag tar vagnen in till stan och börjar spatsera uppåt avenyn till skolan.

Ikväll blir det Nrj in the park och jag hoppas att Cohen kommer från Uddevalla, vi ses väll där?

Ha en underbar dag så hörs vi senare!

Laxen är i ugnen

Tjenare!

Jag ursäktar så mycket för att jag inte har uppdaterat så mycket idag men så kan det vara ibland när det händer endel och man inte hinner göra mer än vad som måstes, jag måste självklart blogga och njuter av det men idag har det gått åt sidan.

Idag började skolan 13.55 och det var riktigt gott att kunna sova ut. Egentligen börjar vi klockan 12.55 på torsdagar de jämna veckorna men då har vi språk och de lektionerna har inte börjat än, vi fick därför lite härlig extra sovmorgon. Jag kom till skolan 10 minuter tidigare och satt och snackade med lite klasskompisar och bläddrade igenom Svenska dagbladet, go start!

Idag var det inte speciellt mycket mer än bokutlåning på schemat och resten av tiden gick åt till olika "lära känna" övningar. Det var roligt och när vi körde en övning då man skulle ställa frågor och hållde man med skulle man byta plats med någon annan ställde jag frågan "Vilka tycker om Fredrik Reinfeldt" Det var bara 8 stycken som reste sig upp haha, tråkigt.

Jag sprang sedan på Evelina på stan och gjorde henne lite sällskap. Hon hade en underbar kreation på sig idag och den kommer upp på bloggen senare!

Även min dagens Outfit kommer senare, hade nu så bra så länge så hörs vi.

André Wiktorsson

Godnatt från Majorna

Hej!

Jag har precis varit hos en nära bekant här borta ganska nära min lägenhet och det var trevligt. Blev lite vindruvor och tjöt på högsta nivå. Jag älskar att prata med dig och hoppas vi träffas snart igen för en livlig pratstund. Var lite övertrött där borta så satt och skratta åt programmet "So you think you can dance" Jag tyckte det var så roligt för att juryn var helt vild och hoppade upp och ner om det tyckte något var bra. Det är väll inget program för mig kanske men jag fick lärt mig reglerna av henne och sen var det bara att fortsätta kolla, man blir ju lite beroende att kolla klart när man ser ett sådant program.Imorgon är det skola igen och jag längtar ! Det kommer bli superkul med våran klass och allt vi ska börja med nu. Jag helt enkelt älskar Jensen än så länge och är så glad för att jag valde det.

Imorgon ska ni få lite invändiga bilder från skolan!

André Wiktorsson

Jag har alldeles för dålig säng!

Tjena!

Nu är jag hemma i Uddevalla för att få en del papper påskrivna och hämta en del produkter plus kläder jag behöver i Göteborg. Jag blev lite sugen på att stanna och sova här i natt men övervägde de hela och kom fram till att det är härligare att vakna nere i Göteborg på morgonen.

Varför jag ens övervägde de var bland annat för att mamma och pappa vill att jag sover hemma ibland men också för att min säng är så ohyggligt dålig och obekväm. Jag tyckte den såg härlig och skön ut men jag har jätte svårt att somna i den på kvällarna, plus att jag alltid vaknar upp och är trött på morgonen och är det sedan hela dagen. Jag förstår om man är trött på morgonen men inte att de håller i sig hela dagen. Jag måste ta och fixa det annars står jag inte ut.

Ingen Hästens direkt!


Imorgon är det skola igen och det ska bli riktigt kul att träffa klassen igen. Får börja informera mina kära Jensen medelever att denna blogg också finns.

André Wiktorsson

Modet får ta ledigt i regnigt väder

Visst är det svårt att klä upp sig eller överhuvudtaget klä sig helt okej när det är dåligt väder ute? Jag tycker det är helt förbannat skitsvårt om jag ska vara ärlig och där bröt jag väll mot alla svenska grammatiska regler och lagar men man bli ganska deprimerad både av bekvämlighetsskäl men då även av brist på snygga "regnkläder" när regnet öser ner ute.

Jag brukar ta på mig jeans i någon form då de regnar och får hoppas på att de torkar i klassrummet när du sitter och tänker benhårt i skolbänken. Idag var en sådan dag och då drog jag på mig mina cheapmonday i randigt och en tjockare tröja men snyggt? Nej!

Jag får väll stå ut men hata regnet!Man vill bara vara inne när de regnar och mysa med en bra film.

Vi får hoppas på bättre väder imorgon, då ska jag jobba på frukosten "Bagatelle" mellan 8 och 11 sen bär det av hemmåt för att hämta lite saker och få lite pappar underskrivna.

Ha en underbar natt !

André Wiktorsson

Regnig men trevlig dag

God eftermiddag!

Jag har nyss kommit hem från skolan samt Le pain Francaís där ett gäng från skolan gick efter skolans kick-off och lunchade. Kick-offen idag var ganska trevlig fast de regnade ju som bara den och det gjorde övningarna som för övrigt höll till i näckrosdammen lite svårare att genomföra fast jag tror det gick bra för våran klass överlag.
Efter den regniga vistelsen utomhus gick vi in till skolan, satt i klassrummet en liten stund innan det bar av till "franskan" där vi lunchade som sagt, jag tog mig en skaldjurssallad, riktigt god!

Man börjar nu komma in i klassen och människorna är väldigt öppna på Jensen så det har inte varit någon svårighet.


Delar av våran ekonomiklass, riktigt härlig!

Nu ska jag titta lite på Friidrotten, ha de bra så hörs vi ikväll!

André Wiktorsson

Kickoff idag!

God morgon!

Jag har nu ganska nyss vaknat och ätit en god frukost och druckit ett hyfsat gott kaffe som jag bryggde i min nya bryggare. Jag måste nog satsa på en bättre sådan när jag får in lön nu snart.

Idag är det kickoff på skolan och jag vet inte riktigt vad som händer om jag ska vara ärlig. Det blir förmodligen lite övningar tillsammans med den nya klassen och det blir ju kul. Jag berättar om det senare lovar jag.

Nu måste jag ta och hoppa in i duschen så jag kommer i tid till skolan. Ha en bra dag!

André Wiktorsson


Första dagen i skolan!

God eftermiddag!

Jag sitter nu i lägenheten vid jägerdorffsplatsen och smygtittar lite på tv samtidigt som jag sitter här och bloggar. Daegn idag har varit jätte trevlig och jag tänkte berätta om den för er.Först på morgonen samlades vi på skolan vid 9.00 och fick en massa information och olika slags lappar som handlar om allt möjligt. Den roligaste lappen informerade om våran tidiga Stockholmsresa som Jensen annordnar. Vi ska träffa alla andra 1:or som börjar på Jensen från Uppsala, Malmö, Göteborg och självklart Stockholm då. Det kommer bli supertrevligt och vi ska hålla till i konserthuset vid hötorget. Vi sover där och kommer hem dagen efter. Super!


Efter klockan 11 drog jag mig hemmåt och åt frukost, riktigt gott sedan åkte jag in och träffade Mattias vid kungsportsplatsen och vi gick bort och fikade på "Da matteo" i Victoria passagen, kanongod Cappuchino där! Det blev en hel del snack om skolan och om MUF såklart, trevligt att träffa honom, var ett tag sedan.

När jag senare tog adjö av honom gick jag och träffade Matilda som hade kommit in till staden. Vi gick till Akademibokhandeln och inhandlade lite anteckningsböcker och pennor, sedan iväg till Åhlens och köpte en kaffebryggare till mig. Efter detta gick vi till mitt Café, "Café bagatelle" och tog oss en sallad och en god latte. Samtidigt blev det lite snack om arbetstider med min arbetsgivare. Alltid lika trevligt att träffa Matilda, tyvärr hann hon inte med bort och kolla på lägeheten men det får bli snart igen.

En riktigt trevlig dag då med andra ord har jag haft och jag är supernöjd med skolans första intryck!

Nu ska jag ut och ta mig en cykeltur så ha en underbar kväll och berätta gärna för mig i kommentarerna vad ni har gjort idag!

André Wiktorsson 

Dagens händelser

Det blir inte mycket tid till bloggning nu med allt som händer. Det är skolstart imorgon, Jag och Rufus jobbar mycket med idén ni vet om. Sen är det jobb på Café Bagatelle som ni vet.

Idag ska jag börja jobba klockan 12.00 och jobbar till 16. Det ska bli kul för idag ska jag bli introducerad i kassan. Älskar att prata med kunder så de kommer bli kul! Sedan kommer lite personer från Uddevalla idag för att ha en sista träff innan skolan startar. Det blir nog middag och lite trevligt snack.

Nu måste jag kila iväg till jobbet.

Ha en bra dag!

kan inte uppdatera

Tjena!

Jag bor nu i Göteeborg och får mitt mobila bredband ikväll, kan inte uppdatera fören då. Hoppas ni står ut.

Ha de bra så länge!

Preppystilen från Amerika.

God eftermiddag

Preppy?

Vad är det i dina ögon när du läser det?

Jag ska berätta lite om hur preppystilen är och vartifrån den kommer. Preppystilen kommer främst i från eller jag ska nog säga helt i från de stora landet i väst, nämligen Amerika. Den kommer från där de välbärgade bortskämda "spoiled" ungarna som får skjuts till skolan varje dag av sina privata chaufförer. Självklart är också skolan där de går privat och bara de med föräldrar som har stora plånböcker har råd att gå där. Härifrån kommer det som många kallar "snobbstilen", "De rikas stilrena former" osv, alltså preppy. 

Preppy är synonymt med dyrt och klassiskt och klär du dig i enbart märken som Lacoste, Gant, Ralph Lauren, och Barbour har du stilen i din egen ficka, förmodligen iallafall du kan ju undvika stilen även från dessa märken.
Typiska kläder för preppystilen är kavajer i tweed och lamullströjor eller varför inte en enkelknäppt clubkavaj med en blårandig skjorta och stiliga skor till.

Det ska vara stilrent, prydligt och självklart som tidigare nämnt klassiskt.

Där har ni lite bilder på typiska preppykläder. Dessa är främst ifrån Ralph Lauren och Gant.

Jag tycker det är riktigt stiligt och snyggt och skulle kunna tänka mig att mer och mer gå klädd i denna stilen med åren som kommer. Vi får se på det.

--WiktorMode--


Nu ska de mysas..

Nu har Cohen nyss kommit hit och det var ett tag sedan sist. Alltid lika roligt att träffa honom och idag blir det en sådan där film/prat dag.

Vi har hyrt film och köpt lite smått och gott:Det blev lite godis, naturgodis, vindruvor och en film som heter "Into the wild" Den låter riktigt bra men ni får höra senare om det stämmer.

Ha de bra!

Jag älskar att vara bekväm

Tjenare!

Jag fick nyss en kommentar från en kille kallad "Johan" som skrev lite om min blogg och vad han tyckte. Han skrev väldigt sjabblande och de ända han ville var väll att jag skulle ta illa åt mig och känan mig nertrampad, du lyckades inte.

Han kritisera mitt val att ha shorts tillsammans med sockor och jag förstår det inte riktigt. Jag väljer att ha på mig de för att för de första är de bekvämt, ett utav mina kriterier när jag väljer outfit, för det andra tycker jag att det inte finns någon gyllende regel som lyder att shorts och sockor inte ska kombineras tillsammans. Har aldrig hört om det, däremot att du aldrig har sockor i sandalerna är något du försöker undvika.

Jag vill påpeka att jag tycker sockor och shorts tillsammans är riktigt snyggt men inte måste vara tvunget. Självklart kan du ibland ta av dig sockarna och gå fritt, springa barfota men inte då du vill vara bekväm, känna dig tillbakalutad och trivas bäst med dig själv. Det är min synpunkt och den står jag fullt ut för.

Tack för skrivstunden

Är han världens bäst klädde man?

Ja jag såg detta när jag var inne och researcha/surfade lite och blev lite konfundersam.

Är han verkligen världens bäst klädde man?


Svara på den frågan i kommentarerna och försök att inte tänka på bara just denna bilden utan hans stil i sin helhet, ni har säkert sett Jude Law innan eller hur?

Mitt tycke: Han klär sig väldigt okomplicerat och stilrent, absolut men är det inte lite tråkigt? Jag tycker absolut att det finns män som vågar utmana och har fräckare stil än denne, det är vad jag tycker men nu ska ni tycka till !!!

Svara i kommentarerna!


Dagens Middag!

Tjenare!

Jag väntar här nu på Rufus och tänkte visa vad som åkte ner i min mage i all hast idag efter hemkomsten från min nästa hemstad:Otroligt god kycklingsallad med keso och gott bröd och raita dressing från Cactuz, kanongott! Perfekt när du inte orkar laga mat och samtidigt vill vara nyttig. Billigt är det också, en sallad kostar 59 kr.

Nu blir de workwork, hörs senare!

--WiktorMode--

Mitt kommande fordon.

God eftermiddag!

Alla där ute mår bra eller?

Jag mår finfint! Jag har ganska nyss kommit hem från Göteborg och det var en trevlig dag där, eller trevlig och trevlig men vi fick gjort mycket. Gjort i ordning sängen, tvättat fönstren, lagt in massa mat i kylen och i skafferiet osv osv. Vi var riktigt duktiga men självklart var mamma bäst, hon jobbar och står i och är verkligen mån om att jag ska ha de bra där nere.

Jag fick i går också min cykel jag ska ha där nere och jag har nu läst lite och det betraktas som ett vanligt fordon, så jag måste till exempel ha ljus och reflexer på den, visste jag inte.

Så här ser den ut:
Visst är den retro?

Jag tycker om den väldigt mycket och cyklade min första tur i Göteborg idag när jag cyklade och köpte kaffe på Hemköp.

japp, nu ska jag slappa en stund innan Rufus kommer för att dra igång lite arbete igen.

Ciao!

God morgon alla läsare!

God morgon!

Idag är jag verkligen uppe med tuppen, vi ska ner till lägenheten i Göteborg och bära in den nya sängen, putsa fönster, göra i ordning i min garderob (wiho!), städa den, tvätta toaletten, och göra i ordning helt enkelt. Det ska bi ganska kul faktiskt eftersom det är där jag själv ska bo sen och då är de extra kul med sådant "tråkigt".

Vi ska åka nu vid 9 på morgonen och kommer inte tillbaka fören vid 4 i eftermiddag. Då blir det förmodligen träff med Rufus för snack om idén och så blir de lite arbete med det.

Jag komer inte kunna uppdatera fören senare som ni då förstår så vi hörs i eftermiddag helt enkelt!

Ha en trevligt och rolig dag mina damer och herrar!

--WIktorMode--


Härligt möte!

Tjena!

Har nyss kommit hemcyklande från Matilda. Riktigt trevligt att träffa henne igen och jag köpte med lite godsaker påväg upp till henne. Det blev vindruvor, bananer, meloner och självklart en Ben & Jerrys. Vi hade en jätte trevlig pratstund och hade mycket att snacka om eftersom vi inte träffats på länge. Hon har ju varit på Klädesholmen hela sommaren.
Får verkligen bli snart igen!

Dagens Outfit jag hade på mig upp till Matilda idag:T:shirt: Expensive
Cardigan: Paul and friends
Byxor: American apperal
Skärp: Gucci
Väska: Gucci


(Håret ovårdat sorry)

Ha en underbar kväll!

--WiktorMode--

Ska bli skoj att börja skolan!

Tjenare!

Jag har nyss ätit, duschat och gjort mig i ordning nu, ska ut och fika med Matilda. Ska bli riktigt trevligt för vi har inte setts på hela sommarlovet, väldigt tråkigt. Vi var ju med i Elevrådet båda två och det är alltid lika roligt att umgås med henne.Skolan börjar! Ja visst ska det bli roligt? Jag tycker det ska bli riktigt riktigt skoj faktiskt. Kanske mycket föratt det är ny skola, nya folk och nytt levnadssätt i och med min flytt till Göteborg men ändå. Vi har haft sommarlov nu i 9 veckor och visst det har varit helt underbart men stadgarna att gå upp tidigt, komma in i de nya rutinerna och faktiskt vara ganska uppbokad är något jag saknar ibland på sommaren. Jag är iförsig en person som tycker om skolan överlag och älskar att lära mig nya saker och ha diskussioner med elever och lärare. Jag har ingen aning om hur min nya skola kommer bli men jag hoppas och tror på de bästa, absolut!

Kom igen nu alla slashasar där ute, nu börjar skolan och nu ska vi ta tag i våra liv igen efter en kanske lat, kanske arbetsamt sommarlov. Nu siktar vi uppåt mot höga betyg! och ha roligt såklart!

Vakna med en god frukost

Godmorgon!

Nu har jag fått tag på min cykel jag ska ha i Göteborg. Bild på den kommer senare.

Jag har varit iväg hela morgonen och nu innan Rufus kommer och vi ska jobba vidare tänkte jag äta min utsökta frukost som står på bordet. ÅÅ Jag älskar frukost mer än något annat, tillsammans med Göteborgsposten.En god tallrik Musli med blanda fil av Onaka och Verum. En god knäckemacka med ost på och mina goda drycker, Brämhults juice och ett glas bubbelvatten.

Självklart en färsk GP.

Nu ska vi jobba på, spännande va!?

--WiktorMode--

Skräddaren är räddaren i nöden men även mästaren i bästa stunder!

Jag vill hissa skräddaren idag, han är en man/arbetare som kan förändra ett helt plagg så det blir unikt. Jag menar vad är inte roligare än att gå runt i ett plagg som du vet att ingen annan på hela jorden har.
Det är nog vad jag tycker det roligaste som kan hända.


 

Om du tex har en skjorta som är lite för stor i midjan och lite för långa armar går du till skräddaren och han fixar det på ett litet kick. Men för att få den unik då så kan du även tillsätta tex dina initialer i ärmen, eller sy på en sömm i någon annan färg som passar sig till tyget. Du kan göra om den helt om du skulle vilja det, så den blir just DIN!

Passformen som jag nämnde där uppe är ju något som är mycket viktigt och det fixar skräddaren utan problem och till en billig peng. När du har köpt balkostymen eller klänningen och ärmen på kavajen är lite för lång ser hela kavajen för stor ut, det fixar du lätt hos skräddaren med några stygn och avklippning, saker du måste tänka på, för kommer du i en för "stor" kavaj blir du tittad på, Har han lånats farsans gamla eller? 


Skräddaren är välbesökt för mig och jag ska berätta för er när jag går dit nästa gång vad jag gör hos honom/henne och kanske till och med få en liten intervju med honom/henne, vad sägs om det?

---WiktorMode---

Filmtips

Jag tänkte tipsa om en kanonbra film jag såg igår som hette "Bluffen" eller "The hoax" om man ska ta orginaltiteln.

Det var en film jag fick med i en prenumation av tidningen Vagabond, den resetidningen jag tycker bäst om och som alltid har de mest intressant resemålen och reportagen.Filmen handlar om en författare vid namn Clifford Irving som är en icke än så framgångsrik författare men som verkligen har talangen och förmågan, han har bara inte kommit ut på marknaden på allvar än. Han kommer på i sin förtret en lögn att han har fått ensamrätten att skriva om Howard Hughes liv, alltså skriva den extremt skygga och pedantiska miljardärens självbiografi. Han lyckas bra i sin lögn och filmen handlar om detta hur det går osv.

Jag tycker absolut ni borde se den, man får lite feeling till "Catch me if you can" och det är helt underbart! Richard Gere i huvudrollen är trovärdig även om han kanske inte är utav mina skådisar jag tycker mest om funkar han ändå i denna rollen. Se den, inget mästerverk men rolig underhållning nu när vädret är som det är.

--WiktorMode--

En sådan cykel!

Ja men tjenare!

Nu har vi arbetat klart, vi har kommit en bra bit idag och det är kul. Imorgon fortsätter arbetet med de kommande troliga företaget.

Tänkte visa vad för cykel jag är ute efter:


Visst är den tuff?

Ser precis ut som en gammal militärcykel. Retro är den verkligen och de trivs jag med. En cykel av den typen ska jag cykla runt med i Göteborg.

De ni , ha de så bra ikväll! Hörs senare!

--WiktorMode--

Businesspartners+ Dagens Outfit

Jag och Rufus har nu suttit i några timmar, ringt runt kollat en massa på internet och disskuterat priser från olika håll. Det börjar gå bra nu men jag kan inte avslöja vad det är som är på gång än. Jag kommer självklart berätta när de börjar arta sig med allt inom de kommande företaget.


Businesspartners

Plagg:
T-shirt: Bayside
Byxor: American apperal
Skärp: Gucci
Armband: Massimo Dutti

Jag säger bara se upp för oss i framtiden, vi kommer!

--WiktorMode--

Uppdatering senare...

Tjenare!

Jag jobbar just nu med min kära vän med en affärsidé/företagsidé vi har så jag är upptagen under stora delen av dagen men ni vet att jag uppdaterar senare.

Ta tillfället i akt att kika lite i arkivet för där finns det en massa att ta del av, jag har snart skrivit 400 inlägg så där finns nog med läsning.

Ha en underbar dag tills vi hörs igen ikväll!

--WiktorMode--


Manchester i sin rätta färg

Tjenare!

Jag köpte ett par underbar byxor när jag var i Stockholm på American appareal. Det är ett par i manchestertyg och det brukar jag personligen inte tycka så mycket om men dessa föll jag för och därför ligger de nu också i min garderob.


Vacker färgDessa kommer jag har tillsammans med olika skjortor och som ett par softare alternativ nu när hösten kommer.

Vad gillar ni dem?

--WiktorMode--

Snyggt från Massimo Dutti

Jag inhandlade ett fräckt armband från Massimo Dutti när jag var i Stockholm. Jag gick runt och hade ett getöga på armband under hela resan och hittade faktiskt ett den första dagen. Det var från Omega men hade ett alldeles för högt pris för min plånbok.

Veckan gick och när sista dagen kom och vi gick förbi Massimo Dutti butiken vid stureplan gick jag in för jag visste att de hade armband som jag letade efter (hade jag sett i KING) Jag hittade de jag letade efter på 2 röda sekunder.
Vackert


--WiktorMode--

Min flytt närmar sig.


Ja nu är det inte långt kvar till jag ska flytta, flytta till Sveriges framsida Göteborg. Det ska bli riktigt trevligt och jag längtar faktiskt nu tills på torsdag då vi ska åka ner med saker och börja göra i ordning de sista i lägenhten. Den kommer bli så mysig! Jag ska ta ner lite porslin, lite kaffemuggar, endel sängkläder, massa kläder, inhandla mat, ställa in min säng, städa osv. Det kommer bli en rolig helg som jag har framför mig. Jag ska bo på Slottskogsgatan borta vid majorna och kommer cykla runt en hel del i staden med min fräcka bike men även ta vagnen som den kallas (spårvagn)

Jensen har sånn där Kick-off nu precis i början innan skolan drar igång och jag skulle bli meddelad om de i början av Augusti men jag har inte fått något brev därifrån än. Konstigt men jag hoppas det kommer nu alldeles i dagarna.
Undrar vad man gör på en kick-off? Har ni någon aning? Är det typ massa "lärakänna" övningar?

Aja blir nog helt säkert kul och min uppgift att saffa mig bekantskapskretsar direkt ska bli spännande. Känner ju ingen.--WiktorMode--

Är OS något att se på?

Tjena!

Har nyss vanat och det känns inte riktigt bra för hela dagen har ju nästan gått. Iallafall förmiddagen men men vad ska man göra. Jag får helt enkelt ta tag i dagen nu och göra den så bra som möjligt.


OS började i fredags och Kina har tagit emot alla atleter, turister och åskådare med öppna armar och välkomnar de till de annars så stängda Kina. OS är de olympiska spelen och hålls var 4:e år i olika länder som har resurserna att driva runt de. Det är en mängd olika sporter som är med i spelen och Sverige är representerat i väldigt många utav dem.
Jag personligen tycker inte det är speceillt kul att titta på OS för ingen utav de sporter jag tycker är roligt att titta på är med. Så som fotboll för herrar till exempel. Jag gillar att se på friidrotten under OS, inget mer egentligen, sen såklart att du råkar se lite annat intressant också men inte av fulla intresse.Jag tycker OS ska förbli ett idrottsevenemang och hållas borta från de politiska termerna men såklart att när alla världens ögon riktas mot samma land kritiseras de, speciellt nu när det är Kina de har kommit till. Kina är ett oerhört striktstyrt rike med otroligt liten frihet. Du får inte säga, tycka och skriva om vad du vill i Kina. Det ska först ingå i regeringens stadgar och vara i Hu Jintao och hans mäns smak.
Kina är som man säger kommunistiskt styrt men på ett underligt sådant sätt. Kommuniststyre har aldrig fungerat i sin renaste form, i Kina har de tillexempel en hyfsat fri marknadsekonomi om du jämför till resten av landets styre.

Nog om Kinas styre men låt kineserna ha sitt OS nu och gynna dem de. Kineserna själva, civilpersoner är inte de som bestämt att Kina ska styras som de gör.

Jag är stolt blå!
Jag är som många utav er kanske vet politiskt aktiv och det på den högra sidan av alla ungdomsförbund. Jag är medlem i moderata ungdomsförbundet (MUF) där vi leder en kamp för individens frihet och egetbestämmande. Vi har aktiviteter under skolåret cirka en gång varannan vecka då vi antingen fikar ihop, har trevligt och diskuterar någon politisk fråga eller så har vi ett tema som vi debatterar med varandra och utbyter idéer och tankar. Vi har alltid väldigt trevligt när vi träffas och lika många skratt som seriösare diskussioner utbyts. Vi har också skolkampanjer då vi är ute på olika skolor och pratar om våra tankar och värvar medlemmar.


Vi i moderata ungdomsförbundet har en grundvision som lyder att individen, alltså du och jag och resten av befolkningen i Sverige kan mer om sitt liv än staten och därför bör också individen bestämma mer själv. Sedan är de väldigt olika åsikter inom förbundet och det är de som är så roligt. Alla tycker inte samma och det är fullt tillåtet, du blir inte utfryst om du skulle tycka olikt någon annan eller argumentera hårt mot en erfaren mufare, absolut inte. Delar du däremot inte grundtanken att individen, männsikan själv kan mer om sitt eget liv än staten är du kanske på fel plats.

Jag är stolt mufare och det roligaste jag vet är att stå och argumentera med en från den vänstra sidan i politiken.

Gå med i MUF du med om du känner dig intresserad att lära dig otroligt mycket om livet och politik, samt ha otroligt kul!

Gå in och läs mer om MUF:s tankar på http://www.muf.se/

Vill du bli medlem maila mig på andrewiktorsson_vip@yahoo.se

Stockholm var underbart!

Tjena alla bloggens läsare!

Jag sitter nu på tåget från Stockholm till Göteborg (X2000) med mitt mobila bredband som funkar helt utmärkt!
Jag är så glad att jag har de för då kan jag verkligen vara uppkopplad överallt och det förenklar otroligt. Så som när man reser, när man är utanför hemmet eller sitter i skolan.

Stockholm var underbart! Ja det var de verkligen. Jag och Lisa har varit uppe ensamma tillsammans nu två gånger, en gång i vintras och en gång nu och det klart det är skillnad mellan vinter och sommar i Stockholm men alltid lika underbart! Folket är alltid lika trevliga och du blir bemött på ett så ödmjukt sätt. Stockholmarna är spontant trevliga och de lägger du verkligen märke till.


Vi har gjort allt ifrån shopping till musikal, till Lars Winnerbäck till trevliga fikastunder och restaurangbesök. Så som en Stockholmsresa ska vara. Jag börjar redan fundera på när man ska upp nästa gång och vem som ska vara resesällskap den gången. Jag vill absolut upp till vintern och så får de också bli.

Det har börjat komma fler personer till bloggen nu på sistonde. Ni kan väll börja tipsa folk om bloggen om ni tycker om, Tipsar ni en är jag er evigt tacksam för jag vill öka trafiken på denna blogg ännu mer.

Sedan blev de Alberts

Efter den underbara konserten igår som gjorde så att man tappade rösten, hörde pip i öronen hela natten och helt utmattad gick jag och Lisa först hem för att göra oss i ordning lite, Lisa pudra näsan och jag bytte kläder sedan stack vi in till Östermalmstorg för att ta en fik på "Alberts". Mycket trevligt fik som har bra öppetider. Klockan var ju ganska sent nu så det var fullt av festande människor ute. Kul!

Vi hade tur att få en uteplats så vi kunde kika på folk och kommentera såklart, hehe.


Innan utgången


Jag sitter med en Cappuchino och en god nattmackaa på "Alberts"

Min kära kusin på "Alberts"


Nu bär de snart in till Centralen:(

--WiktorMode--

Lars Winnerbäck var... jag har inga ord

Tjenare!

Det är nu söndag, det är våran sista dag i underbara Stockholm och vi sitter de sista timmarna på Zinkensdamm och pratar om nästa gång vi ska upp. Det får bli snart!Igår var vi på en konsert, ni vet säkert vilken konsert vi var på men det var verkligen inte vilken Lars Winnerbäck konsert som helst. Det var.. asså jag kan inte beskriva riktigt i ord. Han hade spelat tre dagar i rad innan och kom igår till Zinkensdamm IP för att ta emot alla 20 000 stockholmare. Det var knakat, alla med mindre eller större Winnerbäck hjärta och alla i allsång. Vi dränkte Lars röst ett antal gånger och han var helt rörd. Han föll nästan i gråt och tackade publiken gång på gång för hans bästa spelning enligt honom själv. Jag var på honom i Lysekil, då var hans sista låt "Du hade tid" De trodde vi att de skulle bli här också men efter den och han har gått ut så kommer han in helt själv en gång till och drar sin sista låt, alla bad om Kom änglar men de gjorde inget att han inte spela den, han var magisk, underbar, helt otrolig och gåshuden kommer tillbaka hela tiden när jag tänker tillbaka på igår.

Jag ska tillbaka och se honom i Stockholm för här är han som bäst, och Lars Winnerbäck som bäst då gråter du, du följer med i stämningen och du är helt jävla såld. Tack!

--WiktorMode--

Lars här kommer vi!

jajjamen, nu ska jag och min kusin dra oss bortåt till Folkets kebab för att först få i oss lite mat och sedan fortsätta bort till Zinkendamms IP där konserten idag håller hus. Vi såg människor som köade där redan tidigt idag så vi får se hur bra platser vi får. Lars Winnerbäck är så bra ändå så det ordnar sig.

Här är konsertplatsen:Här kommer magiska musikaliska toner utspela sig idag.

Lars Winnerbäck är så underbar man kan bli!

Ni kommer inte kunna ha lika trevligt som mig ikväll om ni inte är på Zinken men ha de så bra!

--WiktorMode--

Kärlek vid första ögonkastet

Halloj!

Igår när vi strosade ner för Hornsgatan och gick in på Judits herr som jag nämnde i gårdagens inlägg kommer jag som sagt in i paradiset. Men om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att jag skulle komma därifrån med en väska som jag tycker så mycket om som jag gjorde.

Jag frågade den kunniga tjejen som jobbade där om hon hade någon äldre modell av en Gucci väska. Hon säger att hon ska kolla och kommer tillbaka efter 5 minuter med en ögonsten i brunt. Jag blev helt kär direkt och börja i min vildaste fantasi fundera vad den skulle kunna kosta. Priset var helt överkomligt och jag slog till.

Märke: Gucci
Pris: 995 kr (second hand)


Den är så genuin, den är så oldstyle och jag skulle tippa på att den är från tidigt 80-tal. Den är gjord i Italien, det är Gucci och jag blev verkligen helt totalkär när jag såg den. Det går att kombinera den med så mycket olika slags plagg. Nästan till allt, just nu kommer jag inte på någotsom den inte passar så bra till. Ne jag är så nöjd som jag aldrig varit innan vid ett väskköp! Tack Judits herr.

Ja nu har ni sett min ögonsten. Jag och min kära kusin ska nu ut på stan och shoppa!

Ha en bra dag!

--WiktorMode--

Bra musikal, inte mer

Tjenare!

Nu har jag nyss vaknat och tänkte snart börja göra mig lite frukost. Jag orkade inte blogga igår kväll för det blev ganska sent efter vi ätit middag och hela ståhejjet.

HEDWIG AND THE ANGRY INCH
Vi var på Hedwig and the angry inch igår på Stockholms stadsteater precis vid sergelstorg och den var bra. Ja det var den faktiskt eftersom skådespelarinsatserna var riktigt bra och sången var helt okej kompenserade de den dåliga storyn (som jag tyckte var dålig) jag är säkert inte den största kulturmännsikan och förstod nog inte allt vad de handla om för den var ganska svårförstådd, iallafall för oss ungdomar.

Det handlade om en transa som hette Hedwig och som var sångare i ett band. Hela musikalen gick ut på att de hade en spelning och hon berättade sin livshistoria mellan låtarna. Den var intressant och som sag Johannes Bah Kuhnke som spelade Hedwig var lysande!

+ + (två plus av fem)

--WiktorMode--

Judits herr är så himla bra!

Tjenare!

Dagen idag började med att vi spatserade ner för den troget besökta Hornsgatan. Vi vandrade i regnet och Lisa tog av vid Judits medans jag fortsatte ner några meter till Judits herr. Jag kom in och man kommer verkligen i paradiset om du är minsta modeintresserad. Du finner allt ifrån retrokläder, till de senaste fast som haft en ägare innan och du kan inte gå ut utan att ha med sig något du köpt.

Jag fann två saker och tänkte visa en utav dem i detta inlägg och den andra i ett annat eftersom den andra tog mig med sådan storm att jag måste skriva endel.

Bilder från den bästa secondhand butiken i Sverige:


UNDERBART!!


Pris: 349 kr

Den är från Paul and friends är underbar i tyget och har en jättefin passform. Jag älskade den direkt och då fick de bli den! Plus att en ny kostar mycket mycket mer. hehe

Den andra saken som jag kan avslöja är en väska kommer senare i ett inlägg, de vill ni inte missa, JAG LOVAR!!

Nu ska vi på musikal, Ciao!

--WiktorMode--

Skönhetsprodukter

Tjena!

Nyss gått och hyrt en film, "Ping-pong kingen" heter den och den verkar vara rolig. Vi får hoppas att det stämmer.

Igår när jag gick på NK fick jag sug på lite produkter från "Manlig depå" Där finns allt ifrån dofter till hårprodukter till hudvård. Jag har slut på mitt favoritschampoo hemma och även conditioneren är slut så jag passade på att kliva in i paradiset av produkter från de bästa leverantörerna. Och självklart när jag kommer in så är min favorit expedit där, hon är halvt från frankrike och är hur charmig som helst. Hon kan verkligen sina produkter.

Jag hittade tre produkter:


Från vänster, Lancome ansiktsskrubb för att ta bort all smuts i ansiktet, ska användas en gång i veckan (grov rengöring) Pris: 280 kr
Philip B Schampoo, kanonbra är det och du har kall hårbotten hela dagen.
Pris: 300 kr 
Philip B balsam conditioner perfekt eftersom du drar in det i håret med medelfuktigt hår och du behöver inte spola ur de.
Pris: 290 kr

Kanon bra köp!

--WiktorMode--

En dag på stan...

Godkväll!

Jag har nu nyss kommit hem ifrån stan och sitter här och lyssnar lite på Lars Winnerbäck. Det var en underbar dag på staden och vi avslutade de med söders bästa kebab på "folkets kebab".

Jag har handlat lite idag, inte mycket men hittade två plagg på Zara.

Pris: 249 kr

Blå skjorta från Zara som passar bra ihop till shorts eller chinos. Jag kommer ha den både instoppad och icke. Härlig blå färg!Pris: 399 kr

Tjockare stickad tröja som kommer bli väl använd i höst och vinter. Passar till de mesta och med dess bruna knappar får den detaljerna som avgjorde de enkla köpet.

Japp, nu sitter jag och Lisa här och funderar på vad vi ska göra ikväll. Kan bli bio, kan bli hyra film, kan bli något annat vi får se på de.

Ha de bra

--WiktorMode--

Söder ska attackeras idag!

Godmorgon mina medmänniskor!

Hur är läget med er?

Med mig är det bra och ännu bättre är det när jag tänker på att jag har en ljuvlig frukost framför mig och att vi snart ska ut och börja göra staden. Idag ska vi inte börja med att som alltid annars ta tunnelbanan in till centrum eller östermalmstorg utan idag ska vi börja med de södra stadsdelarna i Stockholm. Det är om ni frågar mig den bästa stadsdelen för här finns de mesta du söker. Det finns en rad olika märkesbutiker, en hop second hands och massa mysiga små cafén som inte behöver vara så svinit dyra och som har en annan charm än de runt stureplan.

Jag tänkte ta mig en titt i bland annat Filippa K:s egna second hand, jag ska gå till Judits Herr, jag ska även kika in på myrorna och vi ska gå Götgatan upp och ner och tillslut hamna på medborgarplatsen där det förmodligen blir en fika, vi får se! Idag ska jag köpa batterier också så ni får se våran resa i bilder också.


Södermalm

Ha nu en underbar dag!

--WiktorMode--

Vilan hägrar på Zinken..

Godkväll bloggen!

Jag sitter här och lyssnar på blondinbellas intervju på p3 som var med på kvällspasset idag. Ganska mycket som man redan vet men en del nytt intressant. Vi har varit hemma nu i dryga timmen och ätit, tagit de lugnt och så. Dagen på stan var trevlig fast jag var väldigt trött efter måndagen och för lite sömn så det blev ganska tidig hemgång till lägenheten idag. Jag fick handlat ett balsam, ett schampoo och en ansiktsskrubb, bilder på de kommer senare eftersom kameran just nu är urladdad. Min kusin hittade en del kläder då til skillnad från mig men det ska jag se till att göra imorgon.

Nu ska vi på bion "Barnhemmet" Det är en skräckis och jag ser verkligen fram emot den, berättar om den är bra senare, jag tror absolut att den är de!


"Barnhemmet"

--WiktorMode--

Precis kommit fram till vår älskade huvudstadTjenare mina kära bloggläsare!

Jag har nu precis checkat på vårat 5 stjärniga hotellrum på söder i Stockholm, skämt å sido men jag och min kusin Lisa har en stor lägenhet helt för oss själva här nu i 5 dagar och det kommer bli underbart. Tågresan gick bra och framförallt väldigt snabbt och bara på dryga 3 timmar från Uddevalla var vi i Sveriges vackraste och största stad. Vimmlet är som vanligt i Stockholm och alla orädda människor som vågar utmana, vågar klä sig ovanligt, vågar sticka ut är här som vanligt. På ett sätt känns det som att komma hem för det är här man trivs som bäst och man lever livets godaste dagar.

Jag och Lisa ska nu snart ta oss ut och gå Hornsgatan ner för att kolla lite butiker, sedan tänkte vi handla lite mat och laga ihop den för att på kvällen kanske se en bio eller något annat kulturellt haha.

Det kommer senare uppdatering med bilder och så vidare, det lovar jag!

Följ med mig i Stockholm där jag kommer möta de bästa och finna alla goda ting med Sveriges huvudstad, you follow me on the blogg.

Ha en underbar dag!

--WiktorMode-- 

Lyckad födelsedagsfest

Tjena!

Igår hade jag då min födelsedagsfest ute i Öresjö med massa härliga människor. Vi började vi killar att avnjuta en god middag som bestod av ryggbiff och klyftpotatis tillsammans men en färgsprakande sallad.

Senare kom även våra partners och festen fortsatte. Jag fick jätte fina presenter av alla och är verkligen helnöjd med dem! Cohen, Nicko, Carl och Mattssons present blev riktigt bra och delarna som är kvar ska användas väl kan jag lova.

Kvällen gick och den gick väldigt snabbt, Bastun var väldigt mysig och musiken var väl vald. Drickan gick åt och vi hade heltrevligt!Middagen


Jag, Carl Olafsson och Jonathan Mattsson, grabbar i kavaj


Trevligt"En bra sammanfattning av kvällen tyckte jag korten visar"

Det var en kanon dag och kommer fota min tårta och visa den för er senare!

--WiktorMode--


Intervjun gick splendid!

Tjena!!!

Ja, jag har redan varit nere i Göteborg och vänt idag eftersom jag hade en tidigt bokad intervju med caféägaren på "Café Bagatelle" mittemot domkyrkan. Jag kom dit runt 20 över 10 och blev bjuden på en kopp svart kaffe, underbart på morgonen. Vi stod en bra stund och diskuterade min flytt, jobb och även utlandsvistelser. Riktigt trevlig kille måste jag säga! Och vet ni, det bästa! Jag ska jobba där första gången lördagen den 15:e augusti och det ska bli så kul! Jag blev paff när jag fick beskedet så snabbt men han tyckte väll jag verkade vettig och så. Det kommer bli kanon att ha ett extrajobb bredvid skolans pluggning. Det kostar att vara student och de vet de flesta.

Så nu ska jag iallfall börja att jobba på Café Bagatelle så får vi se hur det blir sedan! Kul va?!--WiktorMode--

Modern mobil?

Tjena!

Ni tror helt säkert med allt jag visar att jag har allt som är toppmodernt och som är de senaste. SÅ ÄR DET INTE!

Ni kan ju bara kolla in min mobiltelefon:Vad tycker ni om den?

men jag är stolt för jag hatar att lägga pengar på sånt man bara ska smsa och ringa med.

--WiktorMode--

Två skiljaktiga chinos

Halloj!

Cohen ringde nyss och jag försöker få tag i Nicko. Vi ska nämligen ut och bada på skeppsviken en liten snabbis, snacka lite grabbgrejjer och ha allmänt trevligt som vi alltid har.

Jag har hm.. ett antal chinos men jag tänkte iallfall visa er två ganska nyinköpta sköningar. Ett par ganska ovanliga och ett par väldigt vanliga. Jag skulle kanske säga att dessa var mina favoriter men ändå inte för jag älskar verkligen alla mina chinos.Vad tycker ni om dem?


De beiga är självklart enklare att matcha till men de blåa går att experimentera på ett roligare plan med. Då jag vill vara diskret tar jag de beiga och när jag vill sticka ut de blåa såklart! Älska olika färger!

I love it!

Any comments?

--WiktorMode--

Snygga i moccaskinn

Tjenare! Jag har tagit en tupplur efter matcherna idag och är inte direkt piggare nu fast jag mår bra.

Jag gick med en fundering för några dagar sedan. Mina vita enkla tygskor som det tog två sekunder att sätta på sig var sönder, mina vita låga skor från i våras var utslitna och jag ville inte direkt gå runt med mina Björn Borg sneakers hela tiden för det var väldigt vårigt och kanske inte nu i all värme och när jag och kusinen ska till Stockholm måste man ha något gott och trivsamt att gå i. Jag tänkte på moccaskor direkt och det fick de bli. Ett par låga varianter som passar till de absolut mesta men självklart bäst till ett par mörka shorts av kort modell och en snygg skjorta till. Det får de bli på Hufvudstadens gator nästa vecka tänkte jag och gick till Zara som självklart hade ett par på REA.

Moccaskor från Zara

Pris: ord: 799 kr, Reapris: 399 kr

Där har ni något att kolla efter på reorna

--WiktorMode--

Skönheten är äntligen min

Hejsan!

Jag är hemma mellan matcherna i Oddebollen och första matchen gick inte speciellt bra. Vi förlora med 1-0.

Aja igår var jag i Göteborg och det var en trevlig dag där även om jag åkte ensam eftersom "cv-runda" är inte så roligt att hänga med på kan jag tänka. Jag gick till en rad olika cafén i centrala Göteborg och redan idag har jag en intervju bokad i nästa vecka. Ska bli riktigt skoj! fast lite nervöst.'

Iallafall, efter jag hade gjort klart allt angående de fick de bli en lite shoppingrunda och de bar in på NK där man som alltid hittar hur mycket fint som helst men eftersom man inte är mijonär så kan man inte ha råd till allt. Jag sprang först på en ralph lauren skjorta men tänkte att jag måste bort till Eton avdelningen först också innan jag bestämmer mig. Väl där borta och min storlek kom fram så kunde jag inte stå emot, den satt som klippt och skuren och materialet är av bästa bomull.


Det blev en vit klassisk slimfit och som ni nu vid detta laget vet så är den strykfri.


Här med min fräcka fluga jag köpte till.

Skjorta, Eton: 1095 kr
Fluga, Atlas: 130 kr

Skjortan kommer att bli använd, var så säkra!

--WiktorMode--

RSS 2.0